fbpx
31.6 C
Belgrade
Monday, June 21, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Usmrtio Zorana, pokušao da sakrije telo u šumarku, a onda seo i...

Usmrtio Zorana, pokušao da sakrije telo u šumarku, a onda seo i popio 10 piva

Bojan Rančić (38) i njegov šurak Boban Stojanović našli su se danas na optuženičkoj klupi Višeg suda u Nišu.

Rančić je optužen da je 24. jula prošle godine vozeći “čeri ego” na putu Niš-Leskovac oko 14.30 sati usmrtio biciklistu Zorana Savića (65) iz sela Klisura.

Kako su ranije pisali mediji, Bojan i Boban, koji je bio na suvozačevom mestu, sakrili su telo jadnog čoveka pored puta u šumarku i pokrili ga kukurozovinom. Odalo ih je to što su na mestu udesa “zaboravili” odnosno nisu videli da im je nakon sudara otpala registarska tablica.

– Optuženi se kretao iz pravca Leskovca ka Nišu pod dejstvom alkohola u koncentraciji od 2.5 promila. Iz desne trake prešao je u levu i to preko pune linije. Leva traka je bila namenjena vozilima koji se kreću iz suprotnog smera. On je prednjim delom udario točak bicikla koji se kretao pravilno uz desnu ivicu kolovoza – rečeno je danas u Višem javnom tužilaštvu.

Bojan je demantovao da je bio pijan već je danas na sudu rekao da je posle udesa, kad je shvatio šta je učinio, popio 10 piva i da je zato imao toliko alkohola u sebi kasnije.

Savić je prilikom udara bio odbačen nekih dvadesetak metara, a od preloma vrata i kičme je izdahnuo na mestu udesa.

– Kriv sam i kajem se, ali ja sam bolestan od dijabetesa. Nisam pio tog dana. Pozlilo mi je i na trenutak sam izgubio svest. Tek kasnije kad sam lutao po kukuruzištu sam video da čovek leži na zemlji. Do 20 sati sam popio 10 piva – rekao je Rančić.

Njegov šurak je ranije rekao tužilaštvu da su obojica bili pijani, a danas je naveo da je tada lagao.

– Jedino je tačno da Bojan nije pio tog dana već samo ja i zato sam prespavao udes u kolima, a kasnije mi je sve ispričao – rekao je Bojanov šurak.

Obojica su se “vadili” da nisu zvali odmah policiju i Hitnu pomoć jer su im telefoni bili s praznim baterijama. Nisu objasnili zašto to nisu kasnije učinili do 20 sati kad su privedeni.

Na sledećem ročištu utvrđivaće se stepen Rančićeve alkoholisanosti.

(Kurir.rs/M.S.)

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Usmrtio Zorana, pokušao da sakrije telo u šumarku, a onda seo i popio 10 piva

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!