fbpx
36.1 C
Belgrade
Thursday, June 24, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Brat ubio brata, pa presudio sebi, svi se pitaju zašto

Brat ubio brata, pa presudio sebi, svi se pitaju zašto

Zločin koji je potresao Novi Sad u kome je Aleksandar V. (39) ubio brata od tetke Milana B. (42) a zatim izvršio samoubistvo dobio je novi obrt – porodičnoj tragediji kumovala je droga koju su obojica konzumirali kobnog dana.

Iz izvora bliskog istrazi saznajemo da je Milan B. čije je telo pronađeno u jednom lokalu u Ulici Mileve Marić broj 66 u novosadskom Novom naselju ubijen sa više uboda nožem.

“Evidentno je da se radi o ubistvu na mah odnosno prvi rezultati istrage pokazali su da nije bilo nikakvog predumišljaja, jer je izgleda došlo do svađe među braćom iz za sada nepoznatih razloga, a da se čitava stvar otela kontroli jer su obojica bili pod dejstvom narkotika, što tek treba da se pouzdano utvrdi nakon što iz Instituta za sudsku medicinu pristignu obdukcioni nalazi tela ubice i žrtve. Dodatno otežava istragu činjenica da je osumnjičeni za ubistvo i sam mrtav, pa sada svaka sumnja treba da se potkrepi materijalnim dokazima”, priča izvor upoznat sa tokom istrage koja je i dalje u toku.

foto: Privatna arhiva

Policija i javno tužilašštvo i dalje intenzivno radi na otkrivanju svih detalja ovog zločina. Podsetimo, novosadska policija pronašla je u subotu uveče telo Milana B. u pomenutom lokalu u Ulici Mileve Marić a kako nezvanično saznaje ’’Blic’’, njega je ubio brat od tetke Aleksandar V. (39) koji je nakon toga počinio samoubistvo. Njegovo telo sa prerezanim venama na rukama pronađeno je u automobilu 3. juna u novosadskom naselju Kamenjar sa zaključanim vratima sa unutrašnje strane pa su vatrogasci morali da intervenišu i razvale vrata.

Prve komšije nesrećne braće pričaju da su oni u tom lokalu koji je adaptiran u stan živeli skoro dve godine i da nisu nikada imali problem sa njima, ali da su znali da konzumiraju opijate.

“Zaista nikada nismo imali nikakvih problema sa njima. Bili su to fini momci, ali znate i sami da se teško može sakriti po izgledu i ponašanju neko ko se drogira. Znali smo da su narkomani, ali ih nismo prijavljivali jer nije bilo razloga. Vodili su svoj život i nikoga nisu dirali”, priča jedna od prvih komšinica.

Kaže da su odjednom prestali da ih viđaju, a da im je sve postalo sumnjivo kada je po kraju ubicin rođeni brat počeo da se raspituje za njih.

foto: S.S.

“Znamo da ubijeni nije imao rodbinu i praktično mu je brat sa kojim je živeo bio jedini rod. Onda je došao njegov brat i raspitivao se gde su i da li smo ih videli. Kada smo razmislili shvatili smo da ih nema par dana, a obično su se stalno muvali po kraju. Kako smo posle čuli, ubicin rođeni brat je prijavio policiji njihov nestanak”, priča naša sagovornica.

Policija je odmah shvatila da nešto nije u redu zato što je telo jednog od braće već bilo pronađeno tako da su posumnjali da se i drugom bratu nešto desilo te su ga potražili u lokalu gde živi i tamo ga pronašli mrtvog.

Čitav slučaj preuzelo je nadležno Više javno tužilaštvo koje kako nezvanično saznajemo čeka rezultate obdukcije tela braće i toksikološke nalaze kako bi mogli do detalja da rekonstruišu čitav zločin i da stave tačku na dosije ove porodične tragedije.

Kurir.rs/Blic.rs

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Brat ubio brata, pa presudio sebi, svi se pitaju zašto

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!