fbpx
36.1 C
Belgrade
Thursday, June 24, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti SEĆAM SE KAKO JE TADIĆ HAPSIO! Čeda pričao o haosu u Novom...

SEĆAM SE KAKO JE TADIĆ HAPSIO! Čeda pričao o haosu u Novom Beogradu, napao direktora policija, pa udario na bivšeg predsednika

Foto: Printscreen TV Pink

Lider LDP Čedomir Jovanović gostujući u emisiji “Hit tvit” na TV Pink pričao je o incidentu kada je polupao staklo na lokalu u Novom Beogradu, ali i o politici, čak se dotakao i bivšeg predsednika Borisa Tadića.


Jovanović je govoreći o incidentu rekao da nije slučajno došao u emisiju.

– Da sam mogao da biram sagovornike, ne verujem da bih ovako dobro izabrao – rekao je Jovanović i dodao da Radovanovića poznaje 40 godina.

Lider LDP je rekao da je pozvao predsednika Srbije.

– Rekao sam mu da “više nije odgovor da odemo ni on, ni ja. Nisam krio svoje ponašanje. Ovo što se meni dešava više niko ne može da razume – rekao je Jovanović i dodao da nema problem sa navijačima, nego sa huliganima.

Kako je dodao, Jovanović je rekao da je pozvao policijsku stanicu i rekao da to reše oni ili će on.

Jovanović je pomenuo kako je više puta imao problema sa navijačima.

– Govorili su mi “Čedo pe*eru, na*uši se severu”. Šta je trebalo da im kažem, ja nisam pe*er, dođite da se dogovrimo – rekao je Jovanović.

– Ne dopada mi se pesma o Legiji koju su mi pevali, jeste li vi iz Diznilenda, upitao je ljutito Vericu Bradić.

– Ne dopada mi se pesma o Legiji, te bitange, Hijene ispod mog prozora i ne očekujem da neko rešava moje probleme i nikada nisam. Žao mi je škode i svakog čoveka koje bio svedok toga, a da je tu prolazio. Ja sam se vraćao svojoj kući, nisam išao u njihove i jazbine i brloge. Imam pravo da biram okruženje u kojem ću da živim. Neće mi ulaziti u kuću nogom, kako su navikli, rekao je Jovanović.

– Jadno je da mi ovde razapinjemo tog čoveka. Ja nisam nikada u životu čuo za taj problem zbog kog je uhapšen. Neka svako radi svoj posao, rekao je Jovanović.

– Sećam se kako je Boris Tadić hapsio Gorana Kneževića i Svetlanu Vukajlović. Ona je samo sprovela odluku Vlade. Godinu dana je bila u zatvoru. Knežević je uhapšen zbog spletki u DS, čoveku su uništili život, rekao je Jovanović.

Jovanović je navao da je u poslednjih godinu dana 47 dana proveo u bolnici, od čega 25 na intenzivnoj nezi.

– Ova zemlja ima puno toga što je pogrešno, ali pošteno je da iskažemo poštovanje prema onima koji su od Srbije napravili zemlju u kojoj možete da primite četiri različite vrste vakcine – rekao je Jovanović.

Kako je rekao, Srbija je jedina bila sposobna da sprovede proizvodnju ruske vakcine od početka do kraja.

(Kurir.rs)

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

SEĆAM SE KAKO JE TADIĆ HAPSIO! Čeda pričao o haosu u Novom Beogradu, napao direktora policija, pa udario na bivšeg predsednika

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!