fbpx
31.6 C
Belgrade
Monday, June 21, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Otac Zoran otkrio trenutno stanje teško povređenog violiniste DEČAK ODGOVARAO NA PITANJA...

Otac Zoran otkrio trenutno stanje teško povređenog violiniste DEČAK ODGOVARAO NA PITANJA LEKARA

Foto: Printscreen/Youtube

Porodica jednog od najtalentovanijih violinista Srbije Jovana Vasića (15) proživljava mnogo teške dane.

Mali virtuoz teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između petka i subote u Zvečkoj u blizini Obrenovca i nalazi se u Beogradu u Urgentnom centru.

Joca, za čije se zdravlje mole brojni muzičari, ima brojne povrede pluća, karlice, rebara, a bolovi koje trpi su takvi da su lekari morali da ga vrate u indukovanu komu. Pre toga simpatični dečkić je uspeo da izađe iz kome i da odgovori pravilno na pitanja kako se zove i koje je godište.

– Joca ima hematom na glavi, povređena su mu pluća, karlica i pukla su mu dva rebra… Vratili su ga u komu pošto su bolovi bili preveliki – rekao je Jocin otac Zoran Vasić.

Očevidaca saobraćajne nesreće u kojoj je Jovan teško povređen nije bilo. Zoran, koji je vozio auto, seća se da je situacija bila dramatična.

00:55
OTAC POVREĐENOG VIOLINISTE ZA KURIR: Izleteo je kao frizbi, počeo je da hrklja, mislio sam da mi dete umire na rukama

– Svirali smo u Obrenovcu i vraćali se kući u Stubline. Ja sam vozio. Išao sam svojom trakom i video sam automobil ispred sebe. Mislio sam da će da skrene, ali taj auto je samo stajao u traci. Pokušao sam da izbegnem sudar, ali sam osetio da je nešto puklo. Valjda sam ga zakačio u njegovu levu stranu. Posle toga smo se “tumbali” i završili smo u kanalu – priča Zoran koji ima veliku masnicu ispod oka i jako je ugruvan.

00:15
Mesto saobraćajne nesreće u kojoj je povređen violinista Joca

Usledila je drama koju nijedan roditelj ne želi da doživi.

– Pored mene, na mestu suvozača, bio je moj stariji sin Mirko. I on je povređen. Obojica smo bili svesni kad se dogodila nesreća. Kad smo izašli iz automobila, odmah smo počeli da ga tražimo, pošto nije bio sa nama. Videli smo samo jednu njegovu patiku. Gledali smo pored automobila i ni tu ga nije bilo. Urlali smo u panici i dozivali ga: “Joco, Joco…” Ali nije se javljao. Tek tada sam spazio da mi dete leži na putu. Kažu da je odleteo 20 metara od siline udarca. Ma gde znam koliko je leteo! Uplašio sam se da je poginuo i da ću morati da podignem svoje mrtvo dete – rekao je Jocin otac koji na licu ima vidljive modrice i povrede pretrpljene u sudaru.

(Kurir.rs/Objektiv)

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Otac Zoran otkrio trenutno stanje teško povređenog violiniste DEČAK ODGOVARAO NA PITANJA LEKARA

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!