fbpx
31.6 C
Belgrade
Monday, June 21, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Veljini vojnici uputili BRUTALNU PORUKU bivšem vođi navijača Kimiju

Veljini vojnici uputili BRUTALNU PORUKU bivšem vođi navijača Kimiju

Foto: Dado Đilas, Zorana Jevtić

Borba među klanovima u redovima Partizovih navijača ne jenjava.

Netrpeljivost između pojedinih grupa navodno dostiže vrhunac, a samo je pitanje dana kad bi grupa pritvorenog Velje Nevolje mogla da padne sa trona navijača južne tribine FK Partizan.

Sudeći po objavama na društvenim mrežama može se zaključiti da su sukobi sve izraženiji i da su eskalirali poslednjih dana. Pripadnici Belivukove navijačke grupe “Principa” ne libe se da javno prete, a gnusne uvrede pretežno šalju na račun nekadašnjeg vođe navijača Milošu Radisavljeviću Kimiju.

– Od kako je Belivuk uhapšen njegova vojska, koja je još na ulici, dobila je striktno naređenje da ne prepusti južnu tribinu konkurenciji. Ako samo bacite pogled na to šta se piše po društvenim mrežama, videćete da je situacija na Partizanovom jugu krajnje napeta i da je pitanje trenutka kad bi sukobi mogli da eskaliraju. A onda ne želim ni da mislim šta bi sve moglo da se događa po ulicama Beograda – kaže dobro obavešten izvor i naglašava da se sve objave i sva dešavanja među navijačima prate i operativno.

Sukobi među klanovima navijača na početku nisu bili javni i toliko jasni, ali po objavama na društvenim mrežama može da se vidi da se situacija u poslednje vreme drastično promenila.

Tako je na društvenoj mreži Instagram nedavno osvanula pretnja koju su pripadnici Belivukove navijačke grupe uputili Kimiju.

foto: Dado Đilas

– Sultan od Ruleta! Jedan od najgorih licemera koji su kročili na jug ikada. Kockar, Hrvat, koristoljubiv, jedina pohvalna stvar koju možemo reći, a za koju dodoše nije zaslužan, jeste da mu je otac bio veliki navijač Partizana. Da budemo iskreni, to će u vodu pasti zbog ovog pacova, koji je u stanju da zbog para proda i brata – stoji u jednoj od pretnji koje su mu upućene.

Ubzo je osvanula još jedna provokacija uz ilustraciju iz animiranog filma na kojoj se nalaze preplašene životinje.

– Ovako izgledaju pripadnici grupe “Kićina braća” kad naiđu na bilo kog “Principa” ili pripadnika južne tribine. Da ne bude zabune, ovo veliko debelo na slici nije medved nego velika pacovčina. Ovako je bilo na Banovom Brdu, a  ovako će biti i na sledećoj tekmi na kojoj se pojavi – uputili su pretnje Kimiju i njegovoj ekipi.

(Kurir.rs/Mondo)

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Veljini vojnici uputili BRUTALNU PORUKU bivšem vođi navijača Kimiju

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!