fbpx
31.6 C
Belgrade
Monday, June 21, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Evo šta je potrebno da uradite kako biste se budili naspavani i...

Evo šta je potrebno da uradite kako biste se budili naspavani i bez bola!

Za uspešan i pozitivan dan pun energije najbitnije je da se probudite odmorni i naspavani. Kvalitetan san je bitan i za vaše raspoloženje i za celokupno zdravlje. Oko 8 sati sna u kontinuitetu je uglavnom većini dovoljno, tako da je važno i da legnete na vreme. Osim toga, bitno je i da se nađe odgovarajući položaj, a za to je najbolje rešenje ortopedski jastuk ergonomskog dizajna.

Ovo je najbolji jastuk za noge za sve one koji traže olakšanje, jer udobno podupire noge i kolena kako bi se osiguralo pravilno držanje i položaj spavanja, i kako bi se uklonile bolne tačke pritiska.

foto: Promo

Jastuk je dizajniran tako da omogućava cirkulaciju vazduha tokom cele noći pomoću ventiliranih otvora u memorijskoj peni. Pena za regulisanje temperature sprečava znojenje i osećaj prevelike toplote. Zahvaljujući svojim mekim oblinama i oblikom polumeseca, udobno odgovara ženama i muškarcima.

foto: Promo

Ovaj ortopedski jastuk za noge naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od samo 1.799 rsd!

Promo tekst

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Evo šta je potrebno da uradite kako biste se budili naspavani i bez bola!

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!