fbpx
31.6 C
Belgrade
Monday, June 21, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Napravili anketu, čak 70 odsto đaka žele da PARTIJAJU

Napravili anketu, čak 70 odsto đaka žele da PARTIJAJU

Iako je školska godina završena za maturante gimnazija i srednjih stručnih škola, maturanti još nisu sigurni da li će se organizovati maturske proslave. Za sada, neki đaci su kraj školske godine proslavili uz muziku i trubače na ulicama.

Milan Krstić, direktor OŠ “Pavle Savić” u Beogradu kaže da ova generacija već dve godine nije otišla ni na izlet, ni na ekskurziju.

“Razumem što svakodnevno dolaze u kancelariju i pitaju: Direktore, kad ćemo da imamo maturu? Očekujemo svakog trenutka da dobijemo dopis od strane ministarstva, naši učenici završnog razreda i te kako su nestrpljivi”, napominje Krstić.

Ministar prosvete Branko Ružić kaže da ovoj odluci treba pristupiti vrlo odgovorno bez obzira na emocije.

“Nadam se da će taj stav Kriznog štaba biti jasan tokom iduće nedelje, a možda i ranije. Ovo na ulici, nije ružno, i ne može se sprečiti. Važna je odgovornost, a siguran sam da nije dovelo do novog zaražavanja”, rekao je ministar.

Maturanti izgleda ne čase časa, mnogi uveliko biraju svečanu odeću. Čak su organizovali i ankete kako bi saznali koji procenat je raspoložen za proslavu mature i došli do rezultata od 70 odsto.

Pored njih i vlasnici restorana željno iščekuju da napokon upriliče maturske večeri. (Kurir.rs)

Bonus video:

01:02
Maturanti proslavili poslednji dan škole

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Napravili anketu, čak 70 odsto đaka žele da PARTIJAJU

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!