fbpx
23.5 C
Belgrade
Wednesday, June 23, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Otišla u ruke gospodina koji je obezbedio besplatne udžbenike za osnovce

Otišla u ruke gospodina koji je obezbedio besplatne udžbenike za osnovce

Ove godine 14. put zaredom dodeljena je nagrada za filantropiju. O dobitnicima i samoj nagradi u emisiji “Redakcija” na Kurir televiziji govorila je Marija Mitrović, direktorka za filantropiju i partnertva, Trag fondacija.

– Od roka za prijave primljeno je 79 nominacija i žiri je imao zaista težak posao da izabere najbolje jer iz naše perspektive svi oni koji su učinili nešto dobro protekle godine su dobitnici sami po sebi – kaže Marija Mitrović.

– Dobitnik individualne nagrade za doprinos filantropiji je gospodin Alkesandar Alek Kavčić, koji je zajedno sa ljudima iz svoje fondacije napravio pravu revoluciju u školskom obrazovanju u Srbiji, s obzirom da je učenike za osnovnu školu učinio sasvim besplatnim za osnovce – kaže Marija, a ona je dodala da je nagradu dobila i Marijana Mutić. 

– Jedna izuzetna dama, Marijana Mutuc iz Novog Sada i ona je 2018. godine za svoje dve ćerke počela da priprema hranu za siromašne i socijalno ugrožene porodice u Novom Sadu. To je u početku bilo par obroka, a sada svojim radom izdrđžavaju preko 200 porodica – kaže Marija.

Ono što je najvžnije ona je inspirisala i druge da se uključe u ovu akciju preko Fejsbuka.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

02:57
HUMANI KNJAŽEVAČKI KARATISTI: Predvođeni šampionom pomogli maloj Milici Rackov i njenoj keruši Lari

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Otišla u ruke gospodina koji je obezbedio besplatne udžbenike za osnovce

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!