fbpx
31.6 C
Belgrade
Monday, June 21, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Ubio komšiju kod Bele Crkve, pa mu plakao na sahrani! OVAKO je...

Ubio komšiju kod Bele Crkve, pa mu plakao na sahrani! OVAKO je slagao ženu i sakrio dokaze

Svaki zločinac pokušava da prikrije tragove svog zlodela. Međutim, šta su sve počinici u stanju da urade i skinu sa sebe krivicu najbolje govori slučaj Danijela Kerčulja.

Njegov zločin je otrkiven 27. oktobra 2016. godine. Tačnije, toga dana je šumar na putu između sela Grebenac i Dupljaja, na području Bele Crkve, pronašao telo meštanina Živojina Žebeljana (77). Odmah je bilo jasno da je nastradao na biciklu i da ga je pokosio automobil. Policija je došla na mesto zločina i potraga je krenula.

Ubrzo je uhapšen Kerčulj, Živojinov komšija iz sela Dupljaja. Prikupljeni su svi dokazi i nije bilo sumnje da je pravi počinalac u pritvoru. Ali, automobila kojim je usmrćen starac nigde nije bilo. Onda je islivala neverovatna priča.

Kerčulj je te večeri slavio u porodičnom domu, pa kada je nestalo pića krenuo je da dokupi. U pripitom stanju seo je za volan automobila “zastava 101”. Na putu do kuće, oko 18 sati, je i usmrtio komšiju. Naravno, produžio je dalje i nije ni pokušao da pružio pomoć unesrećenom starcu. Pravo sa mesta nesreće odvezao se putem ka Kovinu. U blizini Deliblatske peščare, na nepristupačnom terenu, zakopao “keca”! Supruzi je rekao da je automobil prodao.

Posle je mrtva hladan otišao i na sahranu komšiji. Čak je i jaukao za svojom žrtvom. Ali, stavljene su mu lisice na ruke.

(Kurir.rs/Novosti)

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Ubio komšiju kod Bele Crkve, pa mu plakao na sahrani! OVAKO je slagao ženu i sakrio dokaze

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!