fbpx
33.5 C
Belgrade
Thursday, June 24, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Nije mi dala da sredim odnos sa ŽENOM!

Nije mi dala da sredim odnos sa ŽENOM!

Foto: Printscreen/Zadruga

Nakon najnovijeg skandala sa Majom Marinković, Marko Janjušević Janjuš otkrio je da je Maju vodio kod psihologa.

– Nemam više snage, ne mogu više da izdržim, gađa me gde me najviše boli, ne mogu jedan dan da se maknem. Sve namerno radi, na kvarno, provocira me. Ne znam ko bi više izdržao ovo! Ovo je ništa šta sam napolju doživljavao, mogao sam na robiju otići zbog nje. Sve mi se smučilo. Ako odlučim da spavam sam i da se sklonim, neka me ostavi. Ne, ona dođe, skoči mi na glavu i grebe me. Onda kad sam se zakleo, pet sati me moli da je poljubim, udara me, popustim i onda me duša boli. Tu nema sreće. Ona je patološki lažov, sve laže, spominje mi bivšu suprugu, svaki put, i dete, da neću zaraditi za nju, zna da voli da jede suši, pa mi kaže da neću imati ni za suši – žalio se Janjuš.

foto: Printscreen/Zadruga

– Ja sam znao da je manipulator, sve me je slagala kad je ušla, grebe me bez i jednog razloga. Ona mene uhvati i nema spavanja dok se nešto ne desi, pa govori da sam je iskoristio. 97% je tako, ona ne razmišlja o nekim mojim drugim stvarima.

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Nije mi dala da sredim odnos sa ŽENOM!

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!