fbpx
31.6 C
Belgrade
Monday, June 21, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Milanović je prevarant koji vređa celu političku scenu

Milanović je prevarant koji vređa celu političku scenu


Nakon kraćeg zatišja zbog izborne tišine i lokalnih izbora hrvatski predsednik i premijer, Zoran Milanović i Andrej Plenković, nastavili su sa javnim prepucavanjima, a ovog puta povod je sazivanje sednice Saveta za odbranu na kojoj bi bila doneta odluka o nabavci borbenih aviona.

Najpre je Milanović rekao novinarima da je krajnje vreme, da nakon pola godine bude doneta odluka o nabavci borbenih aviona, kao i da će biti dobra svaka odluka, kakva god da je.

Komentarišući zahtev Milanovića da se sazove sednica Saveta za odbranu, Plenković kaže da su predsedniku iz vlade ponuđena dva termina – sutra i prekosutra.

“Ovaj proces je izrazito složen, vrlo kompleksan, stručno je zahtevan”, rekao je Plenković.

Upitan hoće li sednica Saveta za odbranu biti prilika da razgovara sa Milanovićem o ličnom sukobu, Plenković je rekao da to neće biti tema.

“Imate prevaranta koji vređa celu političku scenu, a imate i analitičare koji to zovu prepucavanjem. To nije prepucavanje”, rekao je Plenković, preneli su hrvatski mediji.

Kurir.rs/Tanjug

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Milanović je prevarant koji vređa celu političku scenu

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!