fbpx
31.6 C
Belgrade
Monday, June 21, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Dečak i 2 devojčice sami čiste đubre oko zgrade (FOTO)

Dečak i 2 devojčice sami čiste đubre oko zgrade (FOTO)

Foto: čitalac Kurira/Darko Žarić

Pažnju mnogih tokom dana u najurbanijem prokupačkom naselju Sokićev bulevar privukle su dve devojčice i dečak, koji su skupljali smeće oko zgrade u kojoj žive. Oni nisu stali na tome, već su na ulazna vrata ostavili obaveštenje, kojim mole komšije da ne bacaju đubre oko zgrade!

“Ima nade za Prokuplje. Na ulazu u moju zgradu zatekao sam zalepljen papir na kojem piše: ‘Zabranjeno bacati smeće iza zgrade’. Ostavile su ga dve devojčice, po slobodnoj proceni rekao bih da imaju sedam godina. Rekle su mi da su samoinicijativno očistile prostor i da im je pomogao drug”, kaže Darko Žarić koji živi u ovom naselju i koji je oduševljen inicijativom mališana.

foto: čitalac Kurira/Darko Žarić

On dodaje da je pred njihovim činom ostao nem i od divljenja nije znao šta da im kaže.

“Samos am rekao: ‘Svaka čast!’ i evo čitav dan razmišljam o tome. Mi stariji treba da se stidimo”, dodaje naš sagovornik.

Ovaj deo grada je najnaseljeniji, pa se često dešava da veće količine smeća mogu da se pronađu između zgrada i na ulici. Iako je mnogo puta do sada čišćeno, bukvalno svakodnevno se prave nove gomile. Neretko stanovnici kroz prozore bacaju smeće, a ovi mališani su rešili da im pokažu da to ne treba da rade. Oni žele čistu okolinu i prostor koji svi koriste.

Kurir.rs/B.R.

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Dečak i 2 devojčice sami čiste đubre oko zgrade (FOTO)

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!