fbpx
31.6 C
Belgrade
Monday, June 21, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Grad će ponuditi da se održe 2 koncerta kao eksperiment za druge...

Grad će ponuditi da se održe 2 koncerta kao eksperiment za druge skupove

Foto: Dado Đilas, Zorana Jevtić

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić potvrdio je danas da je Grad spreman da pruži svu logistiku za organizaciju dva koncerta koji bi poslužili kao putokaz za održavanje velikih manifestacija u uslovima pandemije.

Vesić je danas tokom gostovanja na televiziji K1 najavio da će ponuditi da se održe dva koncerta, jedan u zatvorenom prostoru u Domu omladine, a drugi na otvorenom, na Tašmajdanu i da će Grad obezbediti svu potrebnu logistiku.

Stručnjaci treba da definišu sve potrebne detalje u smislu da li bi tom događaju prisustvovali samo revakcinisani, negativno testirani i da li bi se nosile maske i slično, a da bi rezultati tog eksperimenta bili dalji putokaz u organizaciji većih manifestacija.

Zamenik gradonačelnika Beograda ranije, je u ime Grada izneo incijativu da se realizuje jedan kontrolisani eksperiment, poput onih koji su urađeni u Barseloni, Amsterdamu i u drugim gradovima.

Ideja koju je izložio podrazmeva da Beograd zajedno sa Republičkim fondom za zdravstveno osiguranje, Medicinskim fakultetom i svim relevantnim stručnim učesnicima realizuje koncerte, pri čemu bi struka odredila ko može da dođe na te događaje, a zatim bi se ti ljudi pratili kako bi se izradila relevantna medicinska studija.

Što se tiče gradskih manifestacija poput Birfesta, Sajma knjiga i sličnih, Vesić je mišljenja da će se svi ovi događaji održati, a rezultati studije koju predlaže bi bili dobar pokazatelj za način na koji bi se oni mogli organizovati.

(Kurir.rs/Tanjug)

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Grad će ponuditi da se održe 2 koncerta kao eksperiment za druge skupove

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!