fbpx
33.5 C
Belgrade
Thursday, June 24, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Marka su usred svirke trojica brutalno tukla, a na kraju je bačen...

Marka su usred svirke trojica brutalno tukla, a na kraju je bačen sa terase

Viši sud u Kruševcu nepravnosnažno je osudio Milana Radua (31) na sedam godina zatvora zbog ubistva Marka Đurića (28) iz Ljubostinjskog Prnjavora u kafanskoj tuči 17. maja prošle godine u trsteničkom selu Grabovac.

Dominik Dimić (52) i Goran Krstić (49) osuđeni na po godinu dana zatvorske kazne zbog učešća u tuči. U toku je podnošenje žalbi na prvostepenu presudu.

Tragedija se dogodila ispred kafane “Dominik i Mirjana” u Grabovcu. Radu je tokom tuče gurnuo mladića iz susednog sela Ljubostinjski Prnjavor sa terase, a ispostavilo se da je pad i udarac glavom o stepenik bio fatalan po Đurića.

Nastradali mladić je izdržavao majku Ružicu i dve bolesne bake i desetogodišnju sestričinu. Komšije i prijatelji opisivali su ga kao vrednog mladića.

Zajedničkom akcijom Saveta mesnih zajednica Grabovac i Ljubostinjski Prnjavor sakupljena je novčana pomoć za porodicu koja je ostala bez oslonca, a pomogli su i oko podmirivanja troškova sahrane.

Opština i Centar za socijalni rad opštine Trstenik isplatili su Đurićima i jednokratnu materijalnu pomoć. Saveti dve mesne zajednice predali su opštini i peticiju za zatvaranje kafane gde je ubijen Marko Đurić.

– Ta kafana je oduvek bila stecište tuča, uznemiravanja građana, čak je i jedna žena tu stradala pre nekoliko decenija – ispričali su ranije meštani.

(Kurir.rs/Novosti)

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Marka su usred svirke trojica brutalno tukla, a na kraju je bačen sa terase

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!