fbpx
36.1 C
Belgrade
Thursday, June 24, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Mašina za mlevenje mesa u Ritopeku služila da pokaže ko je GAZDA!

Mašina za mlevenje mesa u Ritopeku služila da pokaže ko je GAZDA!

Kriminolog Aleksandar Stevanović gostovao je u emisiji “Redakcija” na Kurir televiziji, gde je govorio o slučaju Veljka Belivuka i mašine za mlevenje mesa koja je nedavno pronađena u ozloglašenoj kući u Ritopeku.

On je naglasio da ne samo što je mašina za mlevenje mesa služila da se sakriju dokazi, već je bila i jasna poruka ostalim klanovima da se pokaže ko je gazda.

foto: Kurir televizija

– To su stvari koje se dešavaju , to je bilo ne samo uklanjanje dokaza već i slanje poruke drugim klanovima ko je gazda. To su dve stavke koje su dominantne za tako nešto – kaže Aleksandar Stevanović, kriminolog.

Kriminolog je naveo i da se u kriminalnim krugovima poput onog koji je vodio Belivuk, stalno unapređuju načini na koje se vrše takve aktovnosti.

– Vi ne možete lako doći do dokaza, vi imate vremenski pritisak koji se odnosi na trajanje pritvora. Sad je stvar na forenzičarima koliko će brzo naći dokaze, što pre, to bolje – kaže Aleksandar.

Kurir.rs OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Mašina za mlevenje mesa u Ritopeku služila da pokaže ko je GAZDA!

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!