fbpx
36.1 C
Belgrade
Thursday, June 24, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Bivšem je tražila da joj pošalje ZNAK kako bi znala da li...

Bivšem je tražila da joj pošalje ZNAK kako bi znala da li je ČEKA!

Foto: Sonja Spasić, Printscreen Zadruga

Nenad Aleksić Ša je nastavio da priča o odnosu sa Tarom, a onda se priključio i Marko Đedović koji je 

foto: Printscreen/Zadruga

naredno pitanje je pšostavljeno za Marka Đedovića:”Šta ti je tačno ispričala Tara za taj poziv sa bivšim?”

– Rekla mi je da su se čuli i da joj rekao kako je čeka, tada je ona bila pijana i rekla mi je kako mu je nagovestila da joj da znak da je čeka i kako je ovo rijaliti. To je i ona Stefanu rekla, kako bi on znao, a on joj je rekao kako sve zna i pred ulazak je i Lazaru rekla kako će ovde sve da radi zarad rijalitija, ali ovaj poziv ju je totalno razludeo! Ja sam p*pizdeo kada sam saznao i pitao sam je da li je svesna težine onoga šta je uradila, i Stefan ga je nazivao košarkaš i to mi je i Ša rekao i ja ovo ne mogu, jer je meni njega žao! Ja kad sam njoj rekao kako Stefan ima devojku, ona je bila sve gora i gora i pretila je toj devojci, a ja sam hteo da se ona okane te budalaštine i kaže mi kako je rekla Nenadu za mamu, a onda ustane i kaže kako će se smejati svima koji se njoj smeju, a on mi klima glavom kao da sve zna – rekao je Marko.

– Ja sam njoj dao prostora kada izađem da se uverim da li je tu ili nije, i kako će sve da ide i priča koju smo imali – rekao je Ša.

foto: Printscreen/Zadruga

– On je sve osećao, i kada sam ja gledao šta se dešava među njima ja sam isto pomislio ono što je on izgovarao! – dodao je Marko.

– Ja sam ušao ovde i razvodim se, a onda sam zavoleo Taru i sada da odustanem, ali ja ne želim jer čekam, a izađem i vidim kako je pa da donesem odluku. Neke stvari su mi ukazivale i jeste, ja sam govorio sve ovo jer želim sebi da sam prostora! – dodao je Ša.

– Ja jesam uradio šta sam uradio, Ivan ja jasno dalka do znanja da se razvodi i da je to njena odluka! Ja sam pričao o braku, i to nije bilo idealno. Ona je mene stalno poredila mene sa njim, ali u nekim stvarima samo nije mogla. Kao muškarac nisam zakazao, ali opet kažem u njenoj glavi je samo taj fleš i na primer, ona meni nije dala prostor da znam na čemu sam, i ja verujem da će mi dati to! – rekao je reper.

– Ljubav nije takmičenje u tome ko će kome više da učini! – rekao je Marko.

– Nama je bilo super što se tiče s*ksa, ja nisam neko ko o tome priča i bilo je sve super! Ja se ne oisećam loše zbog veze sac Tarom, i sve što se izdešavalo to mi se ne sviđa, ali nisam ljut na nju koliko bih hteo, ali sam nastavio da volim sebe – zaključio je Ša.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:14
ISPRAĆAJ ZA KREMACIJU FEĐE STOJANOVIĆA: Glumci, porodica i prijatelji okupili se na Novom groblju

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Bivšem je tražila da joj pošalje ZNAK kako bi znala da li je ČEKA!

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!