fbpx
27.3 C
Belgrade
Saturday, July 31, 2021
No menu items!
NaslovnaVestiKomšije poznatog para ponosni na susede, hvale ih kadgod stignu!

Komšije poznatog para ponosni na susede, hvale ih kadgod stignu!

Na kraju sela Kuća bračnog para Mićalović-Ćetković, Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković godinama žive u Beogradu, ali svoj odmor od gradske gužve pronalaze na imanju u Čortanovcima.

Ekipa Kurira posetila je ovo mesto, koje se nalazi na 20 kilometara od Novog Sada. Uklopljeno među padinama Fruške gore i Dunava, selo je poznato po bogatoj istoriji i vrednom turističkom potencijalu. Ovo su verovatno neki od razloga zbog kojih je bračni par glumaca odlučio da baš ovde kupi imanje i sagradi kuću.

Prelepe vikendice

Uskim putićem stiže se do kraja sela, gde se na uzvišenju prostire imanje glumaca od nekoliko hektara. Meštani kažu da je ovo novoizgrađeni deo naselja, u kom su napravljene prelepe vikendice s velikim dvorištima i čokotima vinove loze.

Na ulazu u imanje koje je u vlasništvu Slobode i Vojina nalazi se velika zelena kapija, a vikendicu okružuje prostrano dvorište s travnjakom. Stanovnici ovog sokaka, među kojima su i glumci, odatle uživaju u prelepom pogledu na Dunav. U dvorištu se nalazi veliki bor i zasađeni čokoti vinove loze. Ćetković je nedavno u intervjuu za medije rekao da ima 60 čokota i da je pomoćni objekat pored kuće izgradio s bliskim prijateljima, bez angažovanja firmi za gradnju.

Prve komšije poznatog para u Čortanovcima kažu za Kurir da glumci često posećuju imanje sa ćerkama i da vole da uživaju u prirodi, a za Ćetkovića otkrivaju da je vredan i da sve poslove oko kuće obavlja sam.

Vole prirodu

– Sloboda i Vojin porodično dolaze na imanje bar jednom nedeljno. Prošle godine za vreme karantina dugo su boravili ovde. Vidi se da su vredni i da vole prirodu, posebno Ćetković, koji je stalno u dvorištu i sam orezuje vinovu lozu – istakao je komšija.

Kurir.rs/ Aleksandra Kocić  Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Komšije poznatog para ponosni na susede, hvale ih kadgod stignu!

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!