fbpx
35.8 C
Belgrade
Wednesday, July 28, 2021
No menu items!
NaslovnaVestiPolicajac pucao u gumu pomahnitalom vozaču i tako sebi spasao glavu! UZNEMIRUJUĆI...

Policajac pucao u gumu pomahnitalom vozaču i tako sebi spasao glavu! UZNEMIRUJUĆI VIDEO

Sve je počelo kao rutinska policijska kontrola 1. maja ujutru u Ulici Ivana Ribara na Novom Beogradu, ali usledili su jurnjava, sudar, pucnjava, a pravim čudom i prisebnošću policajca sve se završilo bez mrtvih!

“Policajac (24) i njegova koleginica, zaustavili su automobil na kružnom toku, na početku Ulice Ivana Ribara u novobeogradskom Bloku 61. Vozač je prvo poslušao naređenje i stao, policajcu su njegov izgled i ponašanje bili sumnjivi pa je prišao automobilu sa strane vozača čija su vrata bila otvorena. Tada naglo, vozač dodaje gas, policajac ostaje zakačen za automobili nastaje prava drama”, naovdi izvor kurira. 


pic.twitter.com/FIgHrzdPcS
— Babica Travica (@BabicaTRAVICA) May 1, 2021

Na izlasku iz kružnog toka vozač naleće na drugi automobil, udara ga, penje se na njega i skoro prevrće. Ali nastavlja mahnito bekstvo. 

foto: Printscreen

Policajac kome je život visio u koncu, ipak je ostao hladne glave i pucao je u gumu da bi zaustavio mahnitu jurnjavu. 

Vozač sa probušenom gumom nije mogao da nastavi dalje bekstvo i zaustavio se na travnjaku Ivana Ribara u smeru ka Savi, on i suvozač su pobegli. 

Na lice mesta su brzo došle druge patrole policije koje su krenule u poteru za vozačem. Policajac koji je visio na automobilu, prebačen je vozilom Hitne pomoći u bolnicu. Posle lekarskog pregleda ustanovljeno je, da je nekim čudom, prošao samo sa lakšim telesnim povredama. 

“Policija je brzo identifikovala i uhapsila vozača, a onda je usledio novi šok. Za volanom je bio J. L. (17), maloletnik, koji je pri tome bio i pripit. On je uhapšen i danas je priveden u Više tužilaštvo u Beograde za maloletnike. Na teret mu se stavlja krivično delo napada na ovlašćeno službeno lice”, navodi izvor Kurira. 

01:09
Umalo da ubije policajca

Maloletnik će biti gonjen i za saobraćajne prekršaje, ali u svakom slučaju, sve je moglo da se mnogo gore završi i po njega i po policajce i po putnike u durgom automobilu na koji je naleteo. Povređeni policajac je postupio po pravilu i protiv njega neće biti pokrenut nikakav postupak zbog upotrebe oružja. To da su svi ostali živi i jeste, na neki način, pravo čudo uoči Vaskrsa. 

Kurir.rs/M.Ž.L.

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Policajac pucao u gumu pomahnitalom vozaču i tako sebi spasao glavu! UZNEMIRUJUĆI VIDEO

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!