fbpx
15 C
Belgrade
Friday, May 7, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Lakša saobraćajka u Batajnici, intervencije na javnim mestima zbog alkoholisanog stanja građana

Lakša saobraćajka u Batajnici, intervencije na javnim mestima zbog alkoholisanog stanja građana

Noć u Beogradu protekla je relativno mirno, a dogodila se jedna lakša saobraćajna nezgoda u Batajnici, bez ozbiljnije povređenih učesnika, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Ostale intervencije na javnim mestima bile su zbog lica u alkoholisanom stanju i jedne tuče bez značajnijih povreda kod učesnika.

Tokom noći je dežurala 21 ekipa, plus jedna pedijatrijska i intervenisale su ukupno 87 puta, na javnim mestima 21 intervencija. Ove noći bilo je značajno manje i interkliničkih trasporta kovid pacijenata. Sedmoro suspektnih na infekciju korona virusom prevezeno je u kovid bolnice u Zemunu i Batajnici.

Ipak, kao i prethodnih dana, u velikom broju su se javljali i hronični bolesnici – hipertenzičari koji su loše reagovali na svoje terapije, pacijenti sa kardio-vaskularnim i respiratornim tegobama, pacijenti sa akutnim problemima i oni koji su se raspitivali za simptome kovida, sezonskog gripa ili nazeba.

(Kurir.rs/tanjug)

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Lakša saobraćajka u Batajnici, intervencije na javnim mestima zbog alkoholisanog stanja građana

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!