fbpx
35.8 C
Belgrade
Wednesday, July 28, 2021
No menu items!
NaslovnaVestiGradonačelnik obišao završne radove u ulici Liceja

Gradonačelnik obišao završne radove u ulici Liceja

Ulica Liceja dugačka oko 300 metara ubuduće će spajati kompleks Pravnog i Ekonomskog fakulteta sa ulicom Save Kovačevića. Završne radove na asfaltiranju koje izvodi Preduzeće za puteve Kragujevac, danas je obišao gradonačelnik Nikola Dašić.

Privodimo kraju još jednu od ulica koje se finansiraju iz tranše kredita sa EBRD. Kada skrenete od Ekonomskog i Pravnog fakulteta i Druge gimnazije, sada ćete moći kompletno da produžite do ulice Save Kovačevića.

Bitno je da pravimo konekcije u pojedinim delovima grada kako bismo rasterećivali saobraćaj na trenutno zagušenim relacijama u gradu.

Ovaj kvart se širi, ima stambeno-poslovnu namenu, postoji zemljište koje se prodaje, interesovanje investitora koji se javljaju i kupuju zemljište želeći da grade i dalje jer prepoznaju ovaj deo grada kao novi centar.

Ovo je jedna od saobraćajnica koja će doprineti da baš tako izgleda – rekao je gradonačelnik Dašić.

foto: Grad Kragujevac

Vrednost investicije je oko 25 miliona dinara sa PDV-om. Saobraćajnica je dužine 295 metara, širine 6,5 metara.

Izgradnja ulica koje su planirane u okviru ugovora sa EBRD, nastavlja se predviđenom dinamikom, kažu nadležni iz Preduzeća za puteve Kragujevac.

Mašine su trenutno angažovane na Košutnjačkom visu gde se intenzivno radi na širokom otkupu konstrukcije, u ulicama Dragojla Dudića i Dragana Panića. Ulica Dragana Panića trebalo bi da bude završena tokom maja i time će biti kompletno završena veza između naselja Sušica i zone oko Metroa, odnosno autoputa.

Kurir.rs

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Gradonačelnik obišao završne radove u ulici Liceja

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!