fbpx
35.8 C
Belgrade
Wednesday, July 28, 2021
No menu items!
NaslovnaVestiSpecijalnim alatima skinuta 2 upaljača, odmah uništeni FOTO

Specijalnim alatima skinuta 2 upaljača, odmah uništeni FOTO

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su pripadnici Sektora za vanredne situacije uspešno neutralizovali i uklonili avio-bombu zaostalu iz Drugog svetskog rata koja je pronađena u Nodilovoj ulici u beogradskoj opštini Čukarica.

foto: MUP Srbije

– Zajednička akcija pripadnika Sektora za vanredne situacije, drugih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i nadležnih gradskih službi uspešno je urađena i građani Čukarice mogu da kažu da je ovaj prostor sada bezbedan i siguran – istakao je ministar Vulin koji je obišao lice mesta.

foto: MUP Srbije

Ministar Vulin se zahvalio pripadnicima Sektora za vanredne situacije, posebno deminerima koji su još jednom rizikovali sopstvene živote zarad sigurnosti i bezbednosti svojih sugrađana i pokazali koliko su hrabri i stručni.

foto: MUP Srbije

– Hoću da se zahvalim i gradskim službama na izuzetnoj organizaciji i saradnji, a posebno svim građanima Beograda i Čukarice koji su saslušali naređenja, sledili savete Sektora za vanredne situacije i bez ijednog incidenta omogućili da policija obavi svoj posao i ovo mesto učini bezbednim – rekao je ministar Vulin.

foto: MUP Srbije

Ministar se Beograđanima zahvalio na poverenju koje pokazuju prema policiji, a policiji što je svakodnevno tu za svakoga od nas.

– Sledeći put kada se naljutite što vas neko kazni za pojas, prekršaj prekoračenje brzine, setite se da su u policiji ovakvi ljudi i da je ona tu da vas čuva – poručio je ministar Vulin.

foto: MUP Srbije

Načelnik Odeljenja za neeksplodirana ubojna sredstva Sektora za vanredne situacije Mihajlo Marinković istakao je da je uklanjanje upaljača i neutralizacija avio-bombe prošla bez problema.

Specijalnim alatima skinuta su dva upaljača, prednji i zadnji, i uništili smo ih na licu mesta, tako da je sada sve bezbedno i sigurno – rekao je Marinković i dodao da je bomba uz sve mere bezbednosti i uz policijsku, vatrogasnu i medicinsku zaštitu upućena ka mestu gde će biti uništena.

(Kurir.rs)

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Specijalnim alatima skinuta 2 upaljača, odmah uništeni FOTO

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!