fbpx
35.8 C
Belgrade
Wednesday, July 28, 2021
No menu items!
NaslovnaVestiOna je zaboravila da je bila u ZADRUZI!

Ona je zaboravila da je bila u ZADRUZI!

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov svojim nastupom razočarali žiri, a onda su uspeli da se posvađaju sa Ivom Grgurić i Kaćom Grujić.

Naime, Tara i Ša su zaboravili reči pesme i odustali su od nastupa, te su se sve vreme dok je muzika u pozadini išla, šetali po bini.

Ovo se nije dopalo članovima žirija, a Kaća ih je odmah kritikovala i objasnila da je ona bila u rijalitiju, kao i da smatra da su morali lepo da spreme nastup.

foto: Pritnscreen

– Meni je žao što Tara ima tremu zato što je do sada u nekoliko nastupa bila dobra stvarno. Ali ja sam bila u rijalitiju i znam da ste imali vremena koliko hoćete, tako da šta ste radili ako niste imali vremena – rekla im je Kaća, što je naljutilo Ša koji joj je promrmljao kako je ona bila na “Farmi”, a ne u “Zadruzi”.

foto: Pritnscreen

Lepu reč nije imala ni Iva Grgurić koja se odmah direktno obratila Simovoj:

– Taro ti znaš da se karma vraća. Napadala si me u Zadruzi 3 najviše od svih njih zbog moje prošlosti, a tvoja sadašnjost gora ne može da bude. Možeš da uživaš trenutno, ali kad budeš izašla videćeš da od vas dvoje nema ništa. Da vam kažem da su Ivana i Vladimir imali više lajkova nego što ćete vas dvoje imati lajkova ikada. Ja tebe Ša ne poznajem, Taru poznajem mnogo više. Ti si izgubio blago, a dobio si ništa. Meni je ovaj performans isti kao i vaša ljubav- nigde veze. Izneli ste ljubav kao i performans.

Kurir.rs/I.B. 

Bonus video:

00:12
KATARINA GRUJIĆ SE NE ODVAJA OD GOBELJE! Pevačica pokazala šta rade u kolima i poručila: TI SI MOJ! (VIDEO)

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Ona je zaboravila da je bila u ZADRUZI!

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!