fbpx
17.9 C
Belgrade
Monday, May 17, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti TARA NE MOŽE DA DOĐE SEBI NAKON SVAĐE SA IVOM! Simova se...

TARA NE MOŽE DA DOĐE SEBI NAKON SVAĐE SA IVOM! Simova se žalila SVIMA na komentare koje je dobila od Grgurićeve: Ona je JADNICA!

Foto: Printscreen/Zadruga

Tara Simov se žalila Kristijanu Goluboviću na kometare Ive Grgurić. Ona je njemu otkrila Ivinu tužnu životnu priču, i otkrila da je to razlog njene pobede.

– Ona je pobedila jer je pričala da se je*ala sa matorcem da bi prehranila porodicu – pričala je Tara.

– A ko je ona, ne znam ja nju – upitao je Kristijan.

– Nije ni bitna ona, jadnica – rekla je Tara.

Inače, stručni žiri je prokomentarisao nastup Tare Simov i Nenada Aleksića Ša na Zadrugoviziji, a došlo je do svađe između ovog para i Ive Grgurić.

“Ja ću ovde biti potpuno objektivna i direktna. Taro ti znaš da se karma vraća. Napadala si me u Zadruzi 3 najviše od svih njih zbog moje prošlosti, a tvoja sadašnjost gora ne može da bude. Možeš da uživaš trenutno, ali kad budeš izašla videćeš da od vas dvoje nema ništa. Da vam kažem da su Ivana i Vladimir imali više lajkova nego što ćete vas dvoje imati lajkova ikada. Ja tebe Ša ne poznajem, Taru poznajem mnogo više, ti si izgubio blago, a dobio si ništa. Meni je ovaj performans isti kao i vaša ljubav- nigde veze. Izneli ste ljubav kao i performans”, rekla je Iva.

foto: Printscreen/Zadruga

“Kako stojiš u ljubavi”, upitao je Ša Ivu.

“Savršeno”, rekla je Iva.

“Ja imam zlato”, rekao je Ša.

“Ja odično. Sramota, oboje treba da vas bude sramota”, poručila je Iva.

“Postide se živa, ako nemam stida i srama šro mi se obraćaš”, rekla je Tara.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:47
NADAM SE DA ĆE USKORO BITI BIVŠI MUŽ! IVANA ALEKSIĆ SE UKLJUČILA LAJV SA TOMOVIĆEM: Otkrili su sve detalje njihovog ODNOSA! (FOTO)

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

TARA NE MOŽE DA DOĐE SEBI NAKON SVAĐE SA IVOM! Simova se žalila SVIMA na komentare koje je dobila od Grgurićeve: Ona je JADNICA!

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!