fbpx
35.8 C
Belgrade
Wednesday, July 28, 2021
No menu items!
NaslovnaVestiNije moralo ovako, čuvaj nas sve, a mi ćemo sećanje na tebe!

Nije moralo ovako, čuvaj nas sve, a mi ćemo sećanje na tebe!

Saša Savić Švaba, vođa moto-kluba Noćnih vukova u Srbiji, iznenada je preminuo od posledica infarkta u 44. godini.

Danijela, Sašina supruga, na svom Fejsbuk profilu objavila je njegovu fotografiju i na još jedan način se oprostila od njega.

“Nije moralo tako…Neka anđeli budu sa tobom,čuvaj nas sve, a mi ćemo sećanje na tebe…Počivaj u miru”, napisala je Danijela.

Saša u javnosti bio poznat kao veliki humanitarni radnik, patriota i organizator mnogih skupova srpsko-ruskog prijateljstva.

Saša Savić, koji je bio rođen u Berlinu, a živeo u Nišu, (1977-2021) nosilac je i četiri ordena. Ordena Ministarstva odbrane Ruske Federacije od 2014. godine; Orden „Miloš Obilić“ je dobio od balkanske kozačke jedinice Rusije pri ambasadi Rusije u Srbiji za zasluge širenja srpsko-ruskog prijateljstva; „Vidovdanski krst drugog reda“ koji se dodeljuje za humanitarni rad i pomoć našem narodu na Kosovu i Metohiji, uručilo mu je Udruženje ratnika policije, a nosilac i je oredena koji mu je dodeljen povodom 200 godina Georgijenskog krsta koji mu je, po sopstvenom priznanju, bio najdraži.

Uz blagoslov episkopa niškog Arsenija, prošle godine je u Nišu organizovao litije, kao vid podrške srpskom narodu u Crnoj Gori koji se borio za zaštitu svojih svetinja.

(Kurir.rs)

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Nije moralo ovako, čuvaj nas sve, a mi ćemo sećanje na tebe!

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!