fbpx
35.8 C
Belgrade
Wednesday, July 28, 2021
No menu items!
NaslovnaVestiĐEKSON BACIO OKO NA ALEKSANDRU! Kulićeva i Nikolićeva zapalile scenu sa Carem,...

ĐEKSON BACIO OKO NA ALEKSANDRU! Kulićeva i Nikolićeva zapalile scenu sa Carem, Miljana se SLOMILA posle komentara Katarine Grujić

Foto: Printscreen/Zadruga

Miljana Kulić, Aleksandra Nikolić i Filip Car bili su članovi treće grupe na “Zadrugoviziji”. 

Kulićeva je odlučila da na scenu izađe bez perike, dok su Aleks i Car sedeli za stolom i glumili da su u kafani. U jednom delu pesme je Aleks ustala i zapevala zajedno sa Miljanom, dok ih je Car sa osmehom posmatrao.

Nakon nastupa Aleks, Miljana i Filip su stali pred stručni žiri i saslušali savete, impresije i utiske.

– Meni je najjači bio Car. Aleks ga pipa nešto, a on kao nemoj da mi kvariš frizuru. Više sreće drugi put. Aleks, bila si okej. Miksi, bez tebe ništa. Potrudila si se večeras, meni je bilo super – rekla je Sandra Afrika.

– Aleksandra, svaka čast. Zvučalo mi je top. Ja znam kakva je to trema kada ideš na “Zadrugoviziju”. Care, ti si gotivan. Miksi, da li si gledala Madagaskar? Podsećaš me na onu Gloriju, ona je mnogo slatka. Dobro ti stoji kratka kosa – rekla je Iva.

– Nisam te prepoznala. Ne gledam crtaće, samo p*rniće. I tebi dobro ta duga – odgovorila je Kulićeva.

foto: Printscreen/Zadruga

– Burazer je najjače sedeo ikad u istoriji sedenja. Šta te briga, samo sedi, ne gubiš honorare. Aleks puca, iako nisam fan ti kožnih stvari, ali fina si baš. Pucaš. Nisam obraćao pažnju do sad, od sada ću – rekao je Đekson.

foto: Printscreen/Zadruga

– Ja sam jedva čekala nastup da vidim Miljanu. Žao mi je što si propustila strofu. Super ste bile. Care, tvoja uloga super večeras – rekla je Tijana.

– Super ste bili, ali vidi se da je Miksi tužna. Ja ću te posavetovati da se posvetiš sebi i zdravlju. Vidi se da nisi srećna. Nemoj da plačeš. Mnogo mi je teško, divna si slatka. Samo se vrati na ono staro – govorila je Katarina, što je rastužilo Miksi.

Kurir.rs/M.M.

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

ĐEKSON BACIO OKO NA ALEKSANDRU! Kulićeva i Nikolićeva zapalile scenu sa Carem, Miljana se SLOMILA posle komentara Katarine Grujić

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!