fbpx
15 C
Belgrade
Friday, May 7, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Jedva čekamo da dobije bebicu

Jedva čekamo da dobije bebicu

U večerašnjem izdanju emisije “Kontra šou”, gost Đole Đogani, progovorio je o odnosu sa Lunom Đogani, ćerkom njegovog rođenog brata Gagija:

02:51
LUNA SE PRETVARA U PREDIVNU MAJKU I OSOBU! Đole Đogani u KONTRA ŠOUU o odnosu sa sinovicom: Jedva čekamo da dobije bebicu, kritikovao sam njeno ponašanje!

U dobrim smo odnosima, to što je bilo bilo je u Zadruzi, mi jedva čekamo da dobije bebicu, da se veselimo, da nam bude lepo. To je uvek dobrodošlo u našoj porodici i familiji – rekao je Đole i nastavio:

U dobrim smo odnosima, kako rastu deca, nisu ista. Svaki dan se menjamo i postajemo drugi, rastemo na pravi način. Hajde da vidimo kako rastemo, ako postaneš dobra osoba u međuvremenu, iako si imala određene probleme, problemi su učitelji života, greška te uči. Ja se nadam da je Luna naučila kroz ovu priču nešto. Ona se pretvara u predivnu majku i predivnu osobu – bio je iskren Đole u emisiji “Kontra šou”.

foto: Kurir

Ja sam u ono vreme, nisam napadao nju kao ličnost. Izdvojio sam je kao našu, omiljeno dete u porodici, ja sam samo kritikovao samo njeno ponašanje – zaključio je Đole.

GLEDAJTE KONTRASHOW UŽIVO NA KURIR TELEVIZIJI!

MTS Iris kanal 108, Supernova kanal 8, Arena cloud, m:sat kanal 8, Pošta Net kanal 109, Orion kanal 8

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Jedva čekamo da dobije bebicu

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!