fbpx
35.8 C
Belgrade
Wednesday, July 28, 2021
No menu items!
NaslovnaVestiMedicinske sestre se plašile steriliteta posle vakcine! Evo šta smo uradili pa...

Medicinske sestre se plašile steriliteta posle vakcine! Evo šta smo uradili pa se odmah vakcinisalo njih 30

Doktor Miljko Ristić, kardiolog na Institutu za kardiovaskularne bolesti “Dedinje”, govorio je danas o strahu da vakcinacija utiče na sterilitet.

– Tu nema nikakvih naučnih dokaza. Ne možete da nađete jedan jedini članak da je vakcina štetna i da utiče na sterilitet muškaraca ili žena – kazao je Ristić.

Ristić je, gostujući u jutarnjem programu TV Pinka, rekao da su u Institutu “Dedinje” primetili da medicinske sestre imaju bojazan za svoje potomstvo, zbog čega zaziru od vakcinacije.

– Mi smo organizovali jedno predavanje na Dedinju, gde je bio ginekolog i virusolog, i tu je objašnjeno medicinskim argumentima da nikakvih problema nema kada je reč o sterilitetu. Tog dana, kada je završeno to predavanje, 30 sestara se vakcinisalo odmah protiv kovida – zaključio je Ristić.

(Kurir.rs/Blic, TV Pink)

Bonus video:

00:18
GORAN LONČAR, KARDIOLOG: Hipertenzija je IZUZETNO prisutna u populaciji, svaki treći odrastao čovek boluje od ove bolesti

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Medicinske sestre se plašile steriliteta posle vakcine! Evo šta smo uradili pa se odmah vakcinisalo njih 30

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!