fbpx
36.8 C
Belgrade
Wednesday, July 28, 2021
No menu items!
NaslovnaVestiBrazilski soj još nije potvrđen što ne znači da ga nema!

Brazilski soj još nije potvrđen što ne znači da ga nema!


Ne kažem da ga nema, samo kažem da ga nisu potvrdili, ali se ponašamo kao da je tu, jer jedino tako možemo da odgovorimo na te izazove, ako mislimo da je već prisutan, kaže ministar

BEOGRAD – Brazilski soj koronavirusa još uvek nije potvrđen u Srbiji, izjavio je danas ministar zdravlja Zlatibor Lončar, uz napomenu da to ne znači da nije prisutan i u našoj zemlji.

On je, međutim, na konferenciji za medije, kazao da se država i zdravstveni sistem ponašaju kao da je prisustvo tog soja virusa u Srbiji.

“Mi zvanično nismo potvrdili postojanje brazilskog soja, što ne znači da nećemo”, kazao je Lončar, nakon sastanka sa ministrom zdravlja Severne Makedonije. On je dodao da je taj virus, kada god se pojavio u nekoj zemlji, brzo bio i potvrđen.

“Ne kažem da ga nema, samo kažem da ga nisu potvrdili, ali se ponašamo kao da je tu, jer jedino tako možemo da odgovorimo na te izazove, ako mislimo da je već prisutan”, zaključio je Lončar.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Arhivska fotografija)

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Brazilski soj još nije potvrđen što ne znači da ga nema!

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!