fbpx
6.9 C
Belgrade
Tuesday, April 13, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Hvala mladima na solidarnosti i humanosti

Hvala mladima na solidarnosti i humanosti

Foto: Ministarstvo omladine i sporta

Srbija je i prethodne godine kontinuirano pružala neposrednu podršku omladinskom sektoru za dalji razvoj i usavršavanje, rekao je ministar omladine i sporta Vanja Udovičić na najvećem omladinskom forumu mladih Ujedinjenih nacija EKOSOK.

On je posebno pomenuo značaj angažovanja mladih tokom pandemije tako što su donirali veliki broj volonterskih sati i time bili najbolji primer humanosti i solidarnosti.

“Mladima širom sveta želim da zahvalim što su bili oličenje solidarnosti i humanosti i što su ponovo podsetili svet da su baš oni njegova pokretačka sila. Želeo bih da pozovem mlade da ne dozvolimo da prepreke koje nas okružuju postanu izgovor, već da ih pretvorimo u motivaciju, da se ujedinimo i pokažemo da je snaga tima mladih takva i tolika da pobedi sve izazove i iskušenja u borbama sadašnjosti i ciljevima za budućnost”, rekao je Udovičić.

Ove godine zbog preporučenih mera zaštite i očuvanja zdravlja svih učesnik najveći omladinski forum je održan u onlajn formatu.

Forum mladih UN tradicionalno okuplja resorne ministre, predstavnike stalnih misija država članica, privatnog sektora, UN agencija i omladinske delegate iz celog sveta i predstavlja globalnu platformu Ujedinjenih nacija za dijalog o rešenjima izazova koji utiču na dobrobit mladih.

Kurir.rs/tanjug

Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Hvala mladima na solidarnosti i humanosti

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!