Pretpostavlja se da se vozilo kretalo brzinom većom od 150 na sat, PRIZOR BIO JEZIV



Dvojica mladića B. I. (26) iz Jabuke i M. B. (26) iz Pančeva poginuli su, dok je njihov drug D. J. iz Jabuke teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Glogonj kod Pančeva.

Stradali mladići bili su u automobilu „audi TT“, koji je sleteo s puta i udario u drvo. Pretpostavlja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina, a da je „audi“ sleteo s kolovoza u noći između ponedeljka i utorka. Međutim, olupina je pronađena tek juče oko osam sati.

foto: Nikola AnđićVelika brzina

– Ne zna se tačno vreme nesreće jer su delovi „audija“ bili ispod brdašceta, na oko 20 metara udaljeni od asfalta. Vozač koji je ujutru prolazio tuda primetio je oguljeno drvo i nešto delova po putu. Kada je prišao bliže, shvatio je da je reč o saobraćajki. Tela dvojice mladića bila su van vozila, a u zadnjem delu automobila, koji se bukvalno raspao, bio je teško povređeni putnik – kaže izvor i dodaje:

foto: Nikola Anđić- Pretpostavlja se da se vozilo kretalo brzinom i većom od 150 na sat. Auto je oborio saobraćajni znak, preleteo preko kanala i udario u stablo. Od siline udarca „audi“ se raspao na četiri dela, mladići koji su bili napred ispali su i poginuli, dok je treći, koji je sedeo pozadi, teško povređen. Kada je pronađen, bio je svestan, ali konfuzan. Nije mogao da se seti šta se desilo. Prevezen je u Urgentni centar. Još se ne zna ko je od dvojice poginulih momaka vozio, a pretpostavlja se da je za volanom bio M. B.

Jeziv prizor

– Ne zna se ni gde su trojica mladića bila, ali se pretpostavlja da su krenuli da odvezu druga B. I. u Batajnicu, gde radi i gde je trebalo da bude u šest sati na poslu – rekao je jedan poznanik nastradalog B. I.

Prizor na mestu nesreće bio je jeziv. Zadnji deo automobila potpuno je bio odvojen od prednjeg, a taj prednji deo kao da je bio prepolovljen. Akumulator, delovi vrata, staklo bili su rasuti svuda.


Udes i u Batajnici Drogirani maloletnik se zakucao u „mercedes“

U saobraćajnoj nesreći koja se juče desila oko šest sati na Batajničkom putu dve osobe lakše su povređene. Udes se dogodio kada je maloletnik (15) bez vozačke dozvole upravljao „fijatom“ sa isteklom registracijom, u kojem su bila još dva putnika, D. J. (26) i maloletnik (16), i udario u „mercedes“. Pretpostavlja se da je „fijat“ prešao u levu traku i udario u „mercedes“ iz suprotnog smera. Kako nezvanično saznajemo, maloletni vozač bio je pod dejstvom dve vrste narkotika, a za povređenim D. J. navodno su raspisane dve poternice.

(Kurir.rs /J. Rafailović/Foto: Nikola Anđić)

Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare