fbpx
8.5 C
Belgrade
Saturday, April 17, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Svedočio suvlasnik Jovanjice, objasnio zašto je ušao u posao sa optuženim

Svedočio suvlasnik Jovanjice, objasnio zašto je ušao u posao sa optuženim

Svedočenjem Aleksandra Anđića, suvlasnika firme “Jovanjica”, u sredu je pred Specijalnim sudom u Beogradu nastavljeno suđenje Predragu Koluviji, većinskom vlasniku ovog poljoprivrednog dobra nadomak Stare Pazove, koji je sa još devet osoba optužen da je na plantažama ovog preduzeća uzgajao marihuanu.

Svedok je istakao da je sa Koluvijom u posao ušao jer mu se dopala njegova vizija oko gajenja organskih proizvoda. Svedok je kazao da je u jednom momentu došlo do ideje o saradnji sa firmom “Superior”, koja se bavila prodajom semena industrijske konoplje. Kako je kazao, ovo preduzeće je bilo veoma referentno na tržištu u pogledu prodaje semena.

“Predrag mi je rekao da je naišao na probleme u Zapadnoj Evropi, jer je prepoznat kao neko ko ima ideju i viziju u vezi sa proizvodnjom industrijske konoplje u medicinske svrhe. Rekao je da su mu prišli stranci sa namerom da preuzmu kompaniju. Peđa je bio decidiran i odbio prodaju kompanije”,rekao je Anđić.

Kao svedok pred sudom se juče pojavio i Nebojša Đinović, jedan od vlasnika “Superiora”, navodeći da mu je policija upala u firmu 28. novembra 2019, dve nedelje nakon Koluvijinog hapšenja. On je istakao da su mu policajci pretili i odneli sve stvari vezane za poslovanje.

(Kurir.rs/Novosti)

Kurir

Autor: Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Svedočio suvlasnik Jovanjice, objasnio zašto je ušao u posao sa optuženim

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!