Milorad Pavlović preminuo u 63. godini

Foto: Printscreen/Youtube

Učesnik prve sezone i finalista muzičkog šoua Milorad Pavlović Arsa preminuo je danas u 63. godini života.

Pevaču iz Vlasotinca je u februaru prošle godine ustanovljen karcinom pluća, a poslednjih par meseci zdravstveno stanje mu se naglo pogoršalo.

foto: Printscreen/YoutubeDo pre godinu dana, prema rečima njegovih sugrađana, pesmom je mnogima isceljivao rane i bio deo svakog veselja u Vlasotincu. Uz njegov glas lomile su se čaše, duša je pevala, jecala i radovala se, a od prošle godine borio se za život i njegovi Vlasotinčani pomagali su mu da isceli svoju najveću ranu – samoću.

foto: Printscreen/Youtube- Dijagonoza je takva kakva je. Sad se lečim, krenuo sam na hemoterapiju i odradio prvu turu. Za sad sve dobro podnosim. Videćemo kako će biti vremenom, jer me za par dana očekuje ponovo zračenje. Znate šta, ponekad malo otežano dišem i uželeo sam se vazduha jer usled ove situacije sa korona virusom ne smem napolje – rekao je nedavno i dodao da će se boriti i ptotiv raka i protiv korone.

Ipak, nije uspeo. Vest o njegovoj iznenadnoj smrti šokirala je njegove sugrađane, ali i kolege i učesnike šoua veterana.

Arsa je rođen u Kragujevcu, a život je proveo u Vlasotincu, gde je i preminuo. Muzikom se bavio još od malena i često je isticao da mu je to sve u životu. Izvodio je sve žanrove od roka, popa, narodnjaka do izvornih pesama. Ipak, mnogi tvrde da je narodnjake “kidao”.

Bonus video:

00:14
KOCKAM SE SA ŽIVOTOM! Dženan Lončarević OTOVRENO PRIZNAO što mnogi ne bi, pa spomenuo KOCKARNICE (KURIR TELEVIZIJA)

Kurir.rs/K.Đ/Grandonline

Kurir

Autor: Kurir

Leave a Comment