fbpx
6.9 C
Belgrade
Tuesday, April 13, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Jedan od najbližih saradnika Velje Nevolje zbog korone nije doveden iz zatvora

Jedan od najbližih saradnika Velje Nevolje zbog korone nije doveden iz zatvora

U Višem sudu u Beogradu za mart je odloženo suđenje osumnjičenom pripadniku grupe Veljka Belivuka, Milovanu Tadiću Miksi, povodom optužbi da je kao član obezbeđenja noćnog kluba “Tilt” u decembru 2015. godine gostu kluba Slobodanu Vukiću naneo teške telesne povrede od kojih je ubrzo preminuo.

Tadić, koji je inače sa Belivukom uhapšen 4. februara, nije danas privođen u sud jer je Okružni zatvor u Beogradu na vreme obavešten da se neće održati suđenje. Do odlaganja je došlo jer je stručni savetnik odbrane u izolaciji zbog kontakata sa osobama zaraženim virusom korona.

Suđenje je odloženo za 11. mart.

Tadić se branio sa slobode, a uhapšen je 4. februara pod sumnjom da je pripadnik grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

U tom slučaju u toku je istraga Tužilaštva za organizovani kriminal protiv Tadića zbog sumnje da je počinio krivična dela zločinačko udruživanje i trgovina drogom.

Suđenje za prebijanje mladića u “Tiltu” je u završnoj fazi i čeka se predstavljanje veštačenja medicinske dokumentacije.

Vukić je preminuo u januaru 2016. dve nedelje posle tuče sa članovima obezbedenja kluba. Tadić se na sudu branio da ga je žrtva napala s leđa i da se okrenuo i tada nogom odgurnuo Vukića u predelu butine.

Odbrana tvrdi da je Vukić preminuo od zastoja srca dok tužilaštvo tvrdi da je upravo udarac u stomak taj koji je doveo do smrti.

(Kurir.rs/Tanjug)

Kurir

Autor: Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Jedan od najbližih saradnika Velje Nevolje zbog korone nije doveden iz zatvora

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!