fbpx
3.7 C
Belgrade
Friday, March 5, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Umetnička škola koju je pohađao nastradali Nišlija oprostila se od njega

Umetnička škola koju je pohađao nastradali Nišlija oprostila se od njega

Foto: Facebook Printscreen

Neizmerna tuga vlada u Nišu za Jovanom Veselinovićem (18), maturantom Umetničke škole u Nišu gde i dalje traje nepoznanica kako je ovaj nesrećni momak nestao, a potom poginuo.

On je posle četiri dana nađen u napuštenom gradilištu u Ulici Branka Krsmanovića gde je pao sa desetask metara visine. Nestao je u sredu 17. februara nakon što se video sa drugaricom i prijateljima s kojima je igrao igrice.

Majka Milica Cvetković uzaludno je te noći pokušavala da ga dobije na telefon čiji je signal nestao negde oko 4.00 ujutru.

foto: Kurir/M.S.U Višem javnom tužilaštvu su nam kazali da policija proverava okolnosti pod kojima je Jovan nastradao, a ekipa Kurira zatekla je jednu policijsku ekipu upravo u Umetničkoj školi.

– Obdukcija i toksikološka analiza je naložena, ali i uzimanje snimaka sa svih kamera koje se nalaze u okolini. Ispituju se i proveravaju događanja i oko njegovog nestanka i oko okolnosti pod kojima je došlo do smrti – rečeno nam je u Višem tužilaštvu.

Umetnička škola: Zauvek je otišao jedan vedar đak

U kratkom razgovoru sa đacima rečeno nam je da je bio divan momak, da niko ne pamti da je nekome učinio neko zlo, ali ga karakterišu i kao zaljubljenika u muziku.

foto: M. S.- Saznali smo tužnu vest da se četvorodnevna potraga za učenikom naše škole Jovanom Veselinovićem tragično završila. Strepnja, iščekivanje i nada da ćemo ga ponovo videti završili su se surovom vešću da Jovan više nije živ.

Jovan je bio omiljen u društvu, odgovoran učenik, uvek spreman da pomogne drugarima, da ih oraspoloži kada je to bilo potrebno. Darovit i za umetnost i za muziku, sa lakoćom je završavao svoje obaveze i planirao upis na fakultet.

Zauvek je otišao jedan vedar, nasmejan, lepo vaspitan mladić pred kojim je bila budućnost i koji tek što je zakoračio u punoletstvo. Pamtićemo njegovo
milo i uvek nasmejano lice. Кolektiv i učenici Umetničke škole osećaju neizmernu tugu zbog smrti učenika i izjavljuje duboko saučešće njegovoj porodici – navodi se u proglasu koji objavila škola.

(Kurir.rs/M. S.)

Kurir

Autor: Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Umetnička škola koju je pohađao nastradali Nišlija oprostila se od njega

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!