fbpx
3.7 C
Belgrade
Sunday, March 7, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti U 4 udesa četiri povređena, na Mirijevu žena skočila sa četvrtog sprata

U 4 udesa četiri povređena, na Mirijevu žena skočila sa četvrtog sprata

Tokom noći u Beogradu su se dogodile tri saobraćajne nesrećne u kojima je povređeno ukupno četiri osobe, koje su sa lakšim telesnim povredama prevezene u Urgentni centar, rečeno je u Hitnoj pomoći.

U ulici Semjuela Beketa na Mirijevu, sinoć u 23:56 sa terase na IV spratu zgrade skočila je 40-godišnja žena koja je sa teškim povredama prevezena u Urgentni centar na odeljenje reanimacije.

Prema rečima dežurnog dispečera Hitne pomoći, noć u Beogradu je protekla uz povećan broj intervencija.

Dežuralo je 19 ekipa hitne pomoći, plus jedna pedijatrijska i intervenisale su ukupno 121 puta, od čega na javnim mestima 19 intervencija.

Smanjen je broj interkliničkih transporta kovid pacijenata, kao i ukupan broj intervencija zbog moguće infekcije korona virusom.

Ipak, tokom noći su se javljali hronični bolesnici – hipertenzičari koji su loše reagovali na svoje terapije, pacijenti sa kardio-vaskularnim i respiratornim tegobama, pacijenti sa akutnim problemima i oni koji su se raspitivali za simptome kovida, sezonskog gripa ili nazeba.

(Kurir.rs/Tanjug)

Kurir

Autor: Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

U 4 udesa četiri povređena, na Mirijevu žena skočila sa četvrtog sprata

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!