fbpx
27 C
Belgrade
Wednesday, June 16, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti TOMOVIĆ I JOVANA U NIKAD ŽEŠĆEM OKRŠAJU! Prozvao misicu što mu je...

TOMOVIĆ I JOVANA U NIKAD ŽEŠĆEM OKRŠAJU! Prozvao misicu što mu je BACILA HLEB, a onda joj zapretio pred milionima: DOBIĆEŠ TEROR!

Vladimir Tomović je od voditelja tražio reč u emisiji, kako bi se obračunao sa Jovanom Ljubisavljević.

foto: Printscreen/Zadruga

– Nisam neko ko je ikome u životu govorio šta je pomogao, dao u rijalitiju… Današ ću to da prekršim. Rekao sam jednoj osobi u rijaliti da me ne ponižava. Da se ne ponaša prema meni kao što misli da može. Ako sam bio zaljubljen, nisam bio pas. Pričam o Jovani Ljubisavljević. Sledeći put kad budeš mislila da možeš da se ponašaš prema meni kao psu, dobićeš teror. Danas si pala na najniži novi. Pala je niže nego kada je rekla da smo za gasne komore. Danas si pala najniže. Danas je sa vrata ovde bacila hleb. Sram i stid da te bude. Bacila je hleb kada je čula da je od mene – rekao je Vladimir Tomović.

– A što ne pitaš što sam bacila? Pitaj Teodoru kako mi je rekla to (da je njegov hleb). Nije normalno rekla. Sad ću da ti objasnim kako je to izgledalo. Ne pričaš istinu i ne znaš kakav je tonalitet bio. Rekla je ironično i bezobrazno – poručila je misica.

foto: Printscreen/Zadruga- Jovana je krenula na vrata, Teodora joj je rekla: “Samo da znaš, hleb je Vladimirov”. U smislu da ne bude da nije znala da je Tomovićev hleb – ubacila se Matora, koja je podržala Tomovićevu priču, kao i Paula Hublin.

– Kako god da je rekla, sram te bilo da bacaš hleb. Skloni se, ne mogu očima da te gledam. Nije ti smetalo kada si uzimala od mene stvari. Sram da te bude – poručio je Jovani Tomović, pa nastavio:

– Ovako, kada divna i vajna devojka i poštena, kulturna i normalna, posle gasnih komora i hleb baca… – dodao je Vladimir.

– Namerno je Teodora to uradila, ponedeljak je, gladni smo, namerno je rekla čiji je hleb – pravdala se misica.

foto: Printscreen/Zadruga- Jovana, divna devojka, pre Nove godine, nije postajao problem da uzima moj žuti kačket i da ostane kod nje. Nije postojao problem kada su se davale kupke svaki treći dan, kada su se uzimali slatkiši, šamponi, obroci… To ništa nije bilo za bacanje – nastavio je Vladimir.

– Da, ali sada je završena tema, zauzeta sam – rekla je misica.

– Pa i tada si bila zauzeta. To je pljuvanje hleba, tvoj obraz, a ne moj i Teodorin. Prešao sam preko svega kada je rekla da smo za gasne komore, kada mi je psovala majku… Ja ovde nemam neprijatelje, prema hlebu se ponaša lepo, i kad je od neprijatelja, poljubi se. Teodoru nećete okriviti za ovu stvar. Sve i da je Teodora rekla: “Kako te nije sramota”, ona je trebalo normalno da reaguje. Ovo je najnemoralniji gest koji je ikada urađen – istakao je Vladimir.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:12
MINA IZAŠLA IZ ZADRUGE ZBOG SMRTNOG SLUČAJA U PORODICI: Vrbaški sada objavila snimak kako uživa u Inđiji: Osmeh ne skida sa lica!

Kurir

Autor: Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

TOMOVIĆ I JOVANA U NIKAD ŽEŠĆEM OKRŠAJU! Prozvao misicu što mu je BACILA HLEB, a onda joj zapretio pred milionima: DOBIĆEŠ TEROR!

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!