fbpx
3.1 C
Belgrade
Wednesday, April 14, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Majka me je psovala kada sam se dopisivala sa njim, njegova žena...

Majka me je psovala kada sam se dopisivala sa njim, njegova žena me je VREĐALA!

Foto: Printscreen/Zadruga

Ana Bulatović i Marko Đedović su porazgovarali o njenom odnosu sa bivšim, oženjenim dečkom, ona se prisetila početaka romanse sa svojim, sada već bivšim momkom.

– Moji su ga znali, jer sam radila sa njima. Nisu mi ulazili u kući, ali su on i pevač dolazili po mene. Majka me stalno psovala kada sam se dopisivala sa njim, i nisam htela da joj kažem ko je to. Otac me isto psovao, a 24 sata sam bila na telefonu, i onda sam se ja vezala za njega, i jedno veče smo se poljubili, i taj poljubac je bio najlepši na svetu – rekla je Ana.

– Jesu te tvoji pitali za to vreme, jesi li imala momka? – pitao je Marko.

foto: Printscreen/Zadruga- Ne, ne, ja sam pričala da nemam nikog. Oni znaju da ja teško nalazim momke, jer imam svoje vizije. I kako se zove, i onda me majka pitala, i posle poljupca sam se sve više zavozala, i posle mesec dana, mi smo spavali. E onda je posle sve krenulo, i nismo mogli da se razdvojimo. Njega je žena provalila, kada je njegova žena izvukla listing, i ona me pita, kao da je juče bilo… Pitala me da li imamo išta, i ja tu preuzmem krivicu na sebe, ja nisam htela da ga razvedem i to. I ja ga odbranim, i sve, međutim, to je sve dalje išlo, pa je on priznao, pa smo se nas dve čule, i znala je da me uvredi, ali je imala pravo – rekla je Ana.

– Jeste se čuli pre ulaska? – pitao je Marko.

– Jesmo – dodala je Ana šapatom.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

Kurir

Autor: Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Majka me je psovala kada sam se dopisivala sa njim, njegova žena me je VREĐALA!

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!