fbpx
-0.8 C
Belgrade
Sunday, March 7, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Sve očekujem da ga VIDIM! (KURIR TELEVIZIJA)

Sve očekujem da ga VIDIM! (KURIR TELEVIZIJA)

Na današnji dan pre dve godine poginuo je kralj narodne muzike Šaban Šaulić. Pevač je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći u nemačkom mestu Bilefeld.

Šaban je život izgubio vraćajući se sa nastupa, u putu do aerodroma, odakle je trebalo da se vrati u Srbiju.

Ni dve godine nakon pogibije, porodica, prijatelji i kolege ne mogu da prihvate da pevača više nema. Danas je na Novom groblju u Beogradu održan pomen povodom godišnjice smrti Šabana Šaulića.

Tom prilikom njegov dugogodišnji prijatelj voditelj Zoran Pejić Peja izjavio je da tuga za kraljem narodne muzike ne prolazi.

-Mi smo znali po tri dana i tri noći da provedemo u kafani, bili smo najsrećniji kada smo bili svoji, išli u Krčedin da pecamo. I dan danas očekujem da ću ga videti. Ne mogu da se pomirim da njega više nema, da je nestao, sve očekujem da će se vratiti. Ali on i dalje živi sa sa nama kroz svoje pesme i emociju. I nije istina da vreme leči sve, ne leči, vreme ti čini da ti bude teže, jer shvataš da nekoga nema – rekao je Peja.

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Kurir.rs

Kurir

Autor: Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Sve očekujem da ga VIDIM! (KURIR TELEVIZIJA)

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!