fbpx
7.7 C
Belgrade
Thursday, March 4, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Prvostepeni postupak moguć već za tri meseca? (KURIR TELEVIZIJA)

Prvostepeni postupak moguć već za tri meseca? (KURIR TELEVIZIJA)

U javnosti se u prethodnih nekoliko meseci dosta govorilo o glumicama – Mileni Radulović, Ivi Ilinčić i Danijeli Štajnfeld kao o žrtvama silovanja i seksualnog uznemiravanja. Proveravali smo – dokle se stiglo sa slučajevima koji se protiv počinioca ovih krivičnih dela vode pred sudskim organima? Miroslav Mika Aleksić je trenutno iza rešetaka.

Dokazi se i dalje prikupljaju, svedoci i žrtve saslušavaju, a nakon toga sledi veštačenje. Jugoslav Tintor, zastupnik Milene Radulović i Ive Ilinčić za Kurir televiziju je rekao da to znači da tužilaštvo procenjuje na koji način će definisati optužni akt, onda se optužni akt šalje na sudsku kontrolu optužnice i onda smo, kad se optužnica potvrdi, u prvostepenom sudskom postupku”, objasnio je on i dodao da to može da se očekuje već za tri meseca.

“Što se tiče okrivljenog, očekujemo i šta će on reći u svoju odbranu. On je negirao delo ne ulazeći ni u kakve detalje i odbijajujući da odgovara na pitanja što se u praksi razume kao odbrana ćutanjem”, naveo je Tintor.

OVDE MOŽETE GLEDATI KURIR TV UŽIVO

Kurir

Autor: Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Prvostepeni postupak moguć već za tri meseca? (KURIR TELEVIZIJA)

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!