Otac otkrio da je želela da se razvede, u trenutku zločina u stanu bila i njena ćerka (2)

Foto: Printscreen Blick.ch

J. S. (32), državljanka Srbije, ubijena je juče popodne u Švajcarskoj u gradu Vinterturu, a njen otac je otkrio da je J. S. pokušavala da se razvede od supruga.

foto: Printscreen/Blick.ch

Inače, policija je telo Srpkinje našla u stanu s brojnim prostrelnim ranama i zatekla muškarca (76) kojeg je odmah uhapsila zbog sumnje da je ubio J. S.

foto: Printscreen Blick.chU trenutku zločina, u stanu je bila i dvogodišnja ćerka J.S. koja je smeštena u odgovarajuću instituciju, saopštila je policija.


«Sie wollte sich von ihrem Ehemann scheiden lassen»: Das sagt der Vater der getöteten 32-jährigen Mutter aus Winterthur. https://t.co/lWCGCsYbL0
— 20 Minuten (@20min) February 17, 2021

Otac ubijene žene otkrio je da želela da se razvede od svog nasilnog muža, koji trenutno boravi u Srbiji. On je policiji otkrio da je uhapšeni stariji muškarac zapravo rođak njegovog zeta.


Frau (†32) in Winterthur ZH erschossen: Wird hier der Täter (76) verhaftet? Die multikulturelle Gesellschaft und ihre Auswüchse? https://t.co/4xd5ld0JNk
— DSS-Nachrichten (@DSSNachrichten) February 17, 2021

Komsije su za švajcarske medije otkrile da je J. S. bila veoma brižna majka, kao i da ne znaju šta bi mogao da bude motiv zločina.

foto: Printscreen/Blick.ch- Bila je veoma brižna i mnogo vremena je provodila sa ćerkom napolju, a ima i sina. Živela je tu sama, i nikada nije govorila o suprugu osim da živi u Srbiji i da deca provode odmore kod njega – ispričala je jedna komšinica koja nije dugo poznavala J. S i dodala da je i dalje u šoku da se to desilo.

Motiv ubistva i dalje nije poznat, a policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih detalja ovog zločina.

(Kurir.rs/Blick, 20min.ch)

Kurir

Autor: Kurir

Leave a Comment