fbpx
3.1 C
Belgrade
Wednesday, April 14, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti NE PLANIRAMO DECU, MOJ BIOLOŠKI SAST JE OTKUCAO! Biljana Sečivanović iskreno o...

NE PLANIRAMO DECU, MOJ BIOLOŠKI SAST JE OTKUCAO! Biljana Sečivanović iskreno o porodici, pa priznala da nema PRIMANJA!

Foto: Printscreen Premijera

Nakon što su društvenim mrežama krenule da kruže spekulacije da je pevačica Biljana Sečivanović uvećala zadnjicu hirurškim putem, ona je te navode porekla u poslednjem intervjuu.

– Nisam radila nikakvu operaciju svoje gu*e, ništa nije veštačko. Moj muž je za to zadužen, on mi podiže gu*u. Hvala svima koji misle da sam radila brazilsko podizanje zadnjice, ali ja nisam taj tip, ne nosim čak ni one napumpane gaće – istakla je Biljana.

– Jurim uz stepenice, niz stepenice, malo radim vežbe i to je to. Vidite i sami kako mi je u braku, cvetam. Mada mi taj papir nije ništa promenio. Decu ne planiramo, ali ako se desi, to može da bude samo ove godine, jer imam 45 godina i biološki sat mi je skoro otkucao.

– Zbog korone nemam prihode, pa sam morala da stopiram album. Imam muža, ali imam i velike troškove i poreski sam obveznik. Ne mogu da finansiram pesme i spotove od njegove plate – dodala je Sečivanovićeva za Star, prenose mediji. 

Kurir.rs/I.B/Star

BONUS VIDEO: 

Kurir

Autor: Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

NE PLANIRAMO DECU, MOJ BIOLOŠKI SAST JE OTKUCAO! Biljana Sečivanović iskreno o porodici, pa priznala da nema PRIMANJA!

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!