Posle Milene i Ive, još četiri žrtve se javile policiji


Ove devojke nemaju status oštećenih jer je prošlo dosta vremena od momenta kad su, kako kažu, seksualno zlostavljane

Istraga protiv reditelja i vlasnika škole glume Miroslava Mike Aleksića juče je nastavljena saslušanjem svedokinje koja je bila njegova učenica i koja se sama javila policiji pošto je on uhapšen.

Kako nezvanično saznajemo, ona nema status oštećene, ali je svedočila o zlostavljanju za koje je rekla da ga je preživela pre više od osam godina.

foto: Damir Dervišagić, Dado Đilas- U sredu i juče saslušane su ukupno četiri devojke koje su svedoci u ovom postupku. Sve četiri javile su se na javni poziv posle prijava glumica Milene Radulović i Ive Ilinčić – kaže izvor i objašnjava da su, prema svedočenju, ove devojke takođe preživele seksualno zlostavljanje, ali je krivično gonjenje za dela za koja bi se eventualno Aleksić gonio u odnosu na njih zastarelo. – I one su žrtve, po onome što su ispričale da su doživele, ali će, zbog proteklog vremena, imati status svedoka – kaže sagovornik.

Zastupnik nekoliko oštećenih devojaka, advokat Jugoslav Tintor kaže za Kurir da bi naredne nedelje trebalo da bude nastavljeno saslušanje svedoka. Pritvor koji je Viši sud u Beogradu odredio Aleksiću posle saslušanja ističe 18. februara i do tada sud mora da donese odluku da li će mu on biti produžen.

(Kurir.rs/J. S./foto Dado Đilas, Damir Dervisagić)

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x