fbpx
8.5 C
Belgrade
Saturday, April 17, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Gujon i šef Predstavništva Republike Srpske u Solunu na onlajn sastanaku (FOTO)

Gujon i šef Predstavništva Republike Srpske u Solunu na onlajn sastanaku (FOTO)

Foto: Twitter Printscreen

Vršilac dužnosti direktora Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu Ministarstva spoljnih poslova Srbije Arno Gujon i šef Predstavništva Republike Srpske u Solunu Jelena Jovanović održali su danas onlajn sastanak, a Gujon je kazao da mu je cilj da stekne uvid u način rada i najbolje praktične primere iz drugih država sa velikom dijasporom, koje će primenjivati.

“Obavio sam razgovor sa mladom i energičnom predstavnicom Republike Srpske u Solunu Jelenom Jovanović koju sam upoznao pre tri godine na Forumu dijaspore u Banjaluci. Dobio sam od nje dragocene informacije o načinu kako Grčka koordinira aktivnosti sa svojom mnogobrojnom i dobro organizovanom dijasporom”, naveo je Gujon na Fejsbuku.

Gujon je dodao da će obaviti više takvih sastanaka.

“Cilj je da steknem uvid u način rada i najbolje praktične primere iz drugih država sa velikom dijasporom. Često nije potrebno izmišljati toplu vodu već naprotiv, primenjivati modele koji su se pokazali kao dobri u drugim zemljama”, zaključio je on.

(Kurir.rs/ Tanjug)

Kurir

Autor: Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Gujon i šef Predstavništva Republike Srpske u Solunu na onlajn sastanaku (FOTO)

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!