KORENI NISU NA PRODAJU! Arkanov sin stavio CRNOGORSKU kapu na glavu i otkrio kad stiže u Nikšić! NE MOŽE DA DOČEKA

Vojin Ražnatović, sin pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, veoma je ponosan na svoje crnogorsko poreklo.

“Ne mogu dočekati da pijem kafu u oslobođenom Nikšiću, napisao je Ražnatović, dodajući da “korijeni nisu na prodaju”.

U objavi je napisao da bi tu kafu u Nikšiću trebalo da popije14. marta, kada bi navodno trebalo da stigne iz Amerike u Crnu Goru. 

Podsetimo, Vojin jednom prilikom otkrio detalj iz prošlosti o prijateljstvu njegovog pokojnog oca i predsednika Crne Gore Mila Đukanovića. Ispričavši anegdotu o crnogorskom lideru Vojin je objasnio zašto je razočaran njegovim otimanjem srpskih svetinja.

– Od svih političara koje sam upoznao najveće razočaranje mi je Milo Đukanović. Ispričaću vam anegdotu koju 23 godine nikom nisam rekao. Te 1997. Milo pobedio u Crnoj Gori. Situacija je bila napeta, bile su dve struje. Bio je veliki pritisak na naš DB na čelu sa Radetom Markovićem. Otac moj je voleo Mila i govorio da je pravi srpski patriota jer se Milo zalagao za naš narod preko Drine. Čak je govorio da je Milo lider svih Srba van granica Srbije i Crne Gore.

Nije ni tajna da smo letovali sa Milom i njegovom porodicom više puta na Kraljičinoj plaži kod Budve. Sećam se te 1997. kada nam je Milo došao u kuću. Otac je naredio da napustimo prostoriju da bi njih dvojica razgovarali u četiri oka. Kada je Milo otišao nakon dva sata, neću zaboraviti da nam je otac ponosno izjavio da ćemo ga zaštititi jer je on naš čovek, poreklom iz Crne Gore isto kao i mi. Sada, 23 godine posle toga, ja sam u šoku da je taj isti čovek postao najveći srbomrzac u svetu, taj isti čovek koji se kleo u srpstvo, bez milosti i trunke srama sada otima naše crkve, ognjišta i identitet. Pokušava da promeni istoriju naše časne Crne Gore, srpske sparte – rekao je tada Ražnatović.

foto: Printskrin/Fejsbukkurir.rs

BONUS VIDEO

Kurir

Autor: Kurir

Leave a Comment