fbpx
3.7 C
Belgrade
Sunday, March 7, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Besplatno parkiranje za praznik, 15. i 16. februara!

Besplatno parkiranje za praznik, 15. i 16. februara!

BEOGRAD – JKP Parking servis saopštio je da se za vreme obeležavanja Dana državnosti Srbije parkiranje neće naplaćivati u ponedeljak i utorak, 15. i 16. februara. Sa redovnom naplatom parkiranja nastavlja se u sredu, 17. februara.


Radno vreme “Parking servisa” za Dan državnosti Srbije

Javno komunalno preduzeće “Parking servis” saopštilo je danas da u ponedeljak i utorak, 15. i 16. februara, neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada, povodom obeležavanja Dana državnosti Srbije.

Tokom predstojećeg praznika, biće zatvorene i poslovnice Korisničkog servisa u ulicama Takovska 31 i Mileševska 51. Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvoreni za vreme praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila. Od srede, 17. februara, naplata i kontrola parkiranja u zoniranim delovima grada, kao i svi šalteri Korisničkog servisa, radiće po uobičajenom radnom vremenu, dodaje se u saopštenju.

Besplatno i u Novom Sadu

JKP Parking servis saopštio je da se za vreme obeležavanja Dana državnosti Srbije parkiranje u Novom Sadu neće naplaćivati u ponedeljak i utorak, 15. i 16. februara. Sa redovnom naplatom parkiranja nastavlja se u sredu, 17. februara.

(Kurir.rs/Tanjug)

Kurir

Autor: Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Besplatno parkiranje za praznik, 15. i 16. februara!

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!