fbpx
3.1 C
Belgrade
Wednesday, April 14, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Svako je otišao na svoju stranu!

Svako je otišao na svoju stranu!

Pevačica Slađa Alegro se osvrnula na odnos sa Andreanom Čekić sa kojom više ne komunicira.

foto: Printscreen/Magazin IN

– Iskreno, ništa se nije dogodilo. Andreana je prosto nestala, tako je odlučila. Bože moj, ljudi se raziđu. Nije bilo nikakve svađe, ni prepirke. Želim joj sve najbolje i o njoj mislim samo lepo. Bezveze je da se sa nekim družite, a posle da ružno pričate o njemu. Svako je otišao na svoju stranu, eto toliko – rekla je pevačica i stavila tačku na odnos sa Andreanom.

Slađa je takođe otkrila da nije uvek bilo lako nastupati na privatnim proslavama, pa zbog toga više i ne radi takve tezge.

– U jednom trenutku karijere morate odlučiti u kom smeru će ona ići… Desilo mi se, kada sam pevala na jednom veselju, nekada davno, da je jedan gospodin bio jako bezobrazan, pripit i sve što ide uz to. Želeo je da se ja popnem na sto, ali sam naravno odbila. Previše dugo sam u ovom poslu da sam naučila kako da hendlujem određene stvari i kada treba da stavim tačku – otkrila je Slađa.

foto: ATA ImagesKurir.rs/Alo/M.M.

BONUS VIDEO:

Kurir

Autor: Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Svako je otišao na svoju stranu!

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!