Objasnila zbog čega je bila sa Đukanovićem u trenutku njegovog hapšenja



Zamenik javnog tužioca Milica Ljubičić rekla je da je danas dala izjavu policiji u svojstvu građanina i objasnila okolnosti pod kojima se zatekla u trenutku privođenja Miloša Đukanovića prošlog petka u Pančevu, podsećajući da to lice nije uhapšeno već privedeno na informativni razgovor nakon čega je pušteno.

– Izjavu sam dala i objasnila sve nadležnim institucijama, a ne u medijima, na okolnosti kako sam se zatekla u trenutku privođenja, a ne hapšenja lica, nakon čega sam doživela medijski linč – precizirala je Ljubičić.

Zbog toga je najavila da će, ako nadležni organi utvrde da nema nikakve veze sa tim događajem, upotrebiti sva pravna sredstva da povrati svoj ugled i ugled institucije u kojoj radi da se ovakve stvari, kako je istakla, ne bi ponovile nijednom njenom kolegi.

Izjavu policiji u svojstvu građanina danas je dao i sekretar Državnog veća tužilaca Tomo Zorić sa kojim je Ljubičić bila u društvu u trenutku privođenja pomenutog Miloš Đukanović, a sa kojim su se našli kako bi Zorić od njega uzeo kiriju za stan koji njegova majka izdaje.

I on je rekao je Tanjugu da je to bio informativni razgovor tokom kojeg je policiji dostavio svu neophodnu dokumentaciju u vezi sa izdavanjem stana.

foto: Marina Lopičić- Dostavio sam ugovor o zakupu, dokaze o zakupnini i plaćenim računima, i odgovorio na sva pitanja – precizirao je Zorić.

On smatra da je dobro što će ova priča dobiti svoj epilog pred nadležnim državnim organima, policijom i tužilaštvom, umesto što se vodila preko medija, uz razne spekulacije.

(Kurir.rs/Tanjug)

Kurir

Autor: Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare