Mare važi za kreatora monstruoznih zločina!? OTAC GA UČIO DA PUCA U POKRETNU METU


Marko Miljković Mare, koji važi za desnu ruku Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, navodno je bio kasapin klana i kreator monstruoznih ideja o komadanju leševa, spaljivanju i potapanju u kiselinu!

Naš izvor otkriva da je Mare bez trunke ljudskosti mučio žrtve i na živo im vadio oči, odsecao uši, noseve, glave, te da je zbog toga dobio nadimak „mesar“. Sva ta njegova zlodela odobravao je i u njima svesno učestvovao i Veljko Belivuk.

Kako saznajemo, Miljković je, za razliku od Belivuka, odrastao uz svoje roditelje u Beogradu, koji su uspešni i rade u javnim preduzećima na dobrim pozicijama. Finansijski su dobro situirani i, kako kažu naši izvori, Miljković je odrastao u relativno stabilnoj porodici.

foto: Ana Paunković- Otac mu je višestruki šampion u gađanju pokretne mete, osvojio je mnoga takmičenja. Pasionirani je ljubitelj oružja, a čak je i trenirao i obučavao druge zaljubljenike u ovaj sport – kaže izvor Kurira i nastavlja:

– Čuli smo da je u jednom periodu čak vežbao gađanje i u streljani na Partizanovom stadionu, a bio je i na ratištu u Vukovaru.

Izvor kaže da je otac na Mareta preneo svoju ljubav prema oružju, kao i da ga je odmalena učio da puca i vodio ga na svoje treninge na stadionu. Dobrivoje Radovanović, klinički psiholog i kriminolog, kaže da, iako je Miljković odrastao u normalnoj porodici, ima karakteristike agresivnog psihopate, kao i Veljko Belivuk.

– Ljubav prema oružju kod dece nije prirodna i nije deo strukture ličnosti. Stvara se naknadno i razvija se zbog sredine u kojoj dete živi. Vrlo je važno usmeravati tu decu ka sportu, jer ako se takmiče i postižu rezultate, ta ljubav će ostati na tome. Ukoliko se ne takmiče, oružje im stvara osećaj moći i sile i naviku da se stvari dešavaju i rešavaju nasilno – objašnjava Radovanović.

On dodaje da sve to udruženo s negativnim crtama ličnosti dovodi do toga da osoba postane kompletni psihopata.

Kurir.rs Foto: Ana Paunković

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x