fbpx
3.7 C
Belgrade
Sunday, March 7, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Mare važi za kreatora monstruoznih zločina!? OTAC GA UČIO DA PUCA U...

Mare važi za kreatora monstruoznih zločina!? OTAC GA UČIO DA PUCA U POKRETNU METU


Marko Miljković Mare, koji važi za desnu ruku Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, navodno je bio kasapin klana i kreator monstruoznih ideja o komadanju leševa, spaljivanju i potapanju u kiselinu!

Naš izvor otkriva da je Mare bez trunke ljudskosti mučio žrtve i na živo im vadio oči, odsecao uši, noseve, glave, te da je zbog toga dobio nadimak „mesar“. Sva ta njegova zlodela odobravao je i u njima svesno učestvovao i Veljko Belivuk.

Kako saznajemo, Miljković je, za razliku od Belivuka, odrastao uz svoje roditelje u Beogradu, koji su uspešni i rade u javnim preduzećima na dobrim pozicijama. Finansijski su dobro situirani i, kako kažu naši izvori, Miljković je odrastao u relativno stabilnoj porodici.

foto: Ana Paunković- Otac mu je višestruki šampion u gađanju pokretne mete, osvojio je mnoga takmičenja. Pasionirani je ljubitelj oružja, a čak je i trenirao i obučavao druge zaljubljenike u ovaj sport – kaže izvor Kurira i nastavlja:

– Čuli smo da je u jednom periodu čak vežbao gađanje i u streljani na Partizanovom stadionu, a bio je i na ratištu u Vukovaru.

Izvor kaže da je otac na Mareta preneo svoju ljubav prema oružju, kao i da ga je odmalena učio da puca i vodio ga na svoje treninge na stadionu. Dobrivoje Radovanović, klinički psiholog i kriminolog, kaže da, iako je Miljković odrastao u normalnoj porodici, ima karakteristike agresivnog psihopate, kao i Veljko Belivuk.

– Ljubav prema oružju kod dece nije prirodna i nije deo strukture ličnosti. Stvara se naknadno i razvija se zbog sredine u kojoj dete živi. Vrlo je važno usmeravati tu decu ka sportu, jer ako se takmiče i postižu rezultate, ta ljubav će ostati na tome. Ukoliko se ne takmiče, oružje im stvara osećaj moći i sile i naviku da se stvari dešavaju i rešavaju nasilno – objašnjava Radovanović.

On dodaje da sve to udruženo s negativnim crtama ličnosti dovodi do toga da osoba postane kompletni psihopata.

Kurir.rs Foto: Ana Paunković

Kurir

Autor: Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Mare važi za kreatora monstruoznih zločina!? OTAC GA UČIO DA PUCA U POKRETNU METU

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!