fbpx
3.1 C
Belgrade
Wednesday, April 14, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti NAŠA PEVAČICA UPOZNALA MUŽA PREKO FEJSBUKA PRE 13 GODINA! Mesecima su se...

NAŠA PEVAČICA UPOZNALA MUŽA PREKO FEJSBUKA PRE 13 GODINA! Mesecima su se dopisivali, a kada su se upoznali znali su da je TO TO!

Pop zvezda Ivana Selakov otkrila je kako se preko Fejsbuka upoznala sa svojim mužem Peđom i ispričala tok njihovog upoznavanja pre trinaest godina.

foto: Printscreen/Premijera

“Zdrava sam, nisam imala koronu, čuvala sam se, nisam išla nigde. Bila sam odgovorna. Bila sam kod kuće sa porodicom išla sam samo do prodavnice. Trudila sam se da se zaštitim zbog porodice i sebe”, rekla je Ivana na početku pa dodala:

“Kad su popustile mere, trudila sam se da provodim sa detetom vreme i da idemo u park i u igrališta. morala sam da je zabavim, ona je bila prioritet. Ne posećujem diskoteke i klubove, išla sam u parkiće i igrališta, prilagođavamo se”, rekla je ona.

Ivana je istakla da joj posao puno nedstaje.

“Nedostaje mi posao, to je bio moj život. Nisu tu samo nastupi, tu su i snimanja. Sada nema toga dugo, skoro goinu dana. Imala sam 2 nastupa, to je živa istina. Žao mi je što je ovako ispalo”, rekla je pa otkrila kako se upoznala sa mužem Peđom.

“Papir mi nije važan. Upoznali smo se preko Fejsbuka, 2008. godine. Dobila sam podršku od Peđe, zaintrigirala me je njegova profilna slika. Mesecima smo se dopisivali. Kada smo se upoznali uživo, do dana današnjeg smo zajedno. Sve funkcioniše kako treba”, rekla je ona.

foto: Printscreen/PremijeraKurir.rs/Alo/M.M.

BONUS VIDEO:

Kurir

Autor: Kurir

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

NAŠA PEVAČICA UPOZNALA MUŽA PREKO FEJSBUKA PRE 13 GODINA! Mesecima su se dopisivali, a kada su se upoznali znali su da je TO TO!

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!