fbpx
6.9 C
Belgrade
Tuesday, April 13, 2021
No menu items!
Naslovna Vesti Slavni fudbaler opet prekšio pravila, reagovala i policija! FOTO

Slavni fudbaler opet prekšio pravila, reagovala i policija! FOTO

Skols je na svom Instagram profilu objavio video kako planinari u društvu četvorice prijatelja u blizini Mančestera. Na snimku se vidi kako uživaju u pogledu i ispijaju čaj.

foto: Instagram/Paul Scholes

Ovaj slučaj odmah je prijavljen policiji Mančestera, a oglasio se i portparol.

– Obratili smo pažnju na prijavu i video na kome se vidi kršenje pravila. Istražićemo ga i videti koju proceduru policija treba da sprovede – rekao je on. 

Prema pravilima za vreme pandemije, Britanac može da bude u društvu samo jedne osobe ukoliko se odluči za boravak na otvorenom. Pored toga, nije dozvoljeno da se odlazi izvan lokalnog područja od mesta prebivališta.

foto: Instagram/Paul ScholesOvo nije prvi put da policija mora da reaguje zbog ponašanja Pola Skolsa. Početkom godine organizovao je novogodišnju žurku sa desetak osoba, a prošlog leta je priredio je rođendansku proslavu svom sinu Aronu.

Nakon toga je, takođe na imanju vrednom 3,5 miliona funti, u septembru priredio fudbalski turnir na kome je igralo 20 ljudi.

P. G. / Kurir sport

Kurir

Autor: Kurir sport

Lajk Mediahttps://lajk.rs
Lajk.rs je profesionalan, odgovoran portal sa stavom. Tu smo da vas informišemo o svemu, ali i da vas zabavimo. Čitamo se.. 😊💖

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Najpopularniji članci 🔥

Najpopularniji komentari

Slavni fudbaler opet prekšio pravila, reagovala i policija! FOTO

error: Ovaj sadržaj je zaštićen autorskim pravima !!